Sigarayı bıraktılar

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sigara hassasiyeti köydeki vatandaşlara sigarayı bıraktırdı.

Haberler 13.01.2020 - 11:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann sigara konusundaki hassasiyeti, Batmann Gercü ilçesine bal Kaynarca köyündeki vatandalara topluca sigara braktrd.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann sigara konusundaki hassasiyetini bilen Kaynarca köyü sakinleri, büyüklerinin de sözünü dinleyerek yaklak 6 yl önce toplu olarak sigaray brakma karar ald. Paketleri ceplerinden çkarp çöpe atan vatandalar, o günden sonra sigaradan uzak durmaya balad.

ERDOAN çARISIYLA

Köy muhtar Hüseyin ahin, Cumhurbakan Erdoann sigara konusundaki hassasiyetlerini bildiklerini, büyüklerinin de sözünü dinleyerek sigaray brakma karar aldklarn söyledi. Yaklak 6 yldr köylerinde sigara içilmediini ifade eden ahin, Bu köyde yllardr kimse sigara içmiyor. Dedelerimiz ve babam eskiden sigara içiyorlard, rahmet etmeden önce bize tembih ettiler, sigarann hiçbir faydasnn olmadn ve çok zararl bir ey olduunu söylediler. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann da bu konudaki hassasiyetini biliyoruz. Hem büyüklerimizi hem de Cumhurbakanmz dinleyerek sigaray braktk. Köyde 6 senedir sigara içilmiyor. Biz de çocuklarmza söyledik, onlar da sigara içmiyor dedi.

Vatandalar, sigarann sala zararl olduunu ve herkesin bu bamllktan kurtulmas gerektiini dile getirdiler.

Ana Sayfaya Git