Siirt'te Kutlu Doğum etkinliği

Siirt'te Peygamber Sevdalıları Platformu'nca Kutlu Doğum etkinliği düzenlendi.

Haberler 08.05.2017 - 08:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Siirt Atatürk Stadyumunda gerçekletirilen ve Kuran- Kerim okunmasyla balayan etkinlikte Hak ve Adalet Peygamberi Hazreti Muhammed temas ilendi.

Kz çocuklarnn oluturduu ilahi grubunun seslendirdii ilahi ve ezgilerle devam eden etkinlie katlan vatandalar sk sk tekbir getirdi.

Platform sözcüsü Beir imek yapt konumada, platform olarak her sene farkl bir tema ile misafirlerin huzuruna çktklarn söyledi.

Müslüman alemi ile bütün insanlk için zor ve meakkatli bir zamandan geçildiini ifade eden imek, öyle dedi:

Ümmet olarak çok çetin günlerden geçiyoruz. Savalarn, ölümlerin, kanlarn hiç durmad bir zaman diliminde yayoruz. Bundan dolay ekmek, su, hava kadar bugün bizim hak ve adalete ihtiyacmz var. Dolaysyla bugün, her zamankinden daha fazla Peygamber Efendimizin rehberliine, önderliine, hak ve adaletine muhtaç bir ümmetiz.

Platform olarak bütün bu skntlarn, dertlerin, meakkatlerin kaynann slamn adaletinden, efkatinden, kendisinden uzak kalnmasndan kaynaklandn aktaran imek, Kurtuluumuz, huzurumuz, kardeliimiz, barmz, saadetimiz de bir kez daha Resulallaha tabi olmaktadr. Bir kez daha Kurana, slama, Peygamber Efendimizin önderliine dönmek zorundayz. dedi.

Etkinlik dua okunmasyla sona erdi.

Ana Sayfaya Git