Silvan'a destek!

İstanbul Büyükşehir ve Kocaeli'nin Gebze Belediyesince, İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesine malzeme yardımı yapıldı.

Haberler 07.04.2017 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

stanbul Büyükehir ve Kocaelinin Gebze Belediyesi, çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) ile görevlendirme yaplan Diyarbakrn Silvan Belediyesine malzeme desteinde bulundu.

Silvan Belediye Bakanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem çelik, yapt açklamada, stanbul Büyükehir ve Gebze Belediyesinin hizmetlerin hzl ve kolay yürütülmesi için tecrübe paylam yaparken teknolojik ekipman, araç, i makinesi, park ve spor malzemeleri gibi ihtiyaçlar için destek olduunu söyledi.

SLVANA DESTEK

Bu kapsamda belediyelerin gönderdii park malzemelerinin ilçedeki parklara, cami avlularna ve deiik alanlara yerletirildiini kaydeden çelik, kalan dier malzemeleri de ilçenin deiik yerlerinde yaplacak olan park ve sosyal alanlar için kullanlacan belirtti.

lçenin hak ettii hizmete kavumas için çalmalarn aralksz süreceini ifade eden çelik, Bu vesile ile karde belediyelere teekkür ediyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git