Görüş Bildir

Silvan'a destek!

İstanbul Büyükşehir ve Kocaeli'nin Gebze Belediyesince, İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesine malzeme yardımı yapıldı.

Silvan'a destek!

İstanbul Büyükşehir ve Kocaeli'nin Gebze Belediyesi, İçişleri Bakanlığınca kanun hükmünde kararname (KHK) ile görevlendirme yapılan Diyarbakır'ın Silvan Belediyesine malzeme desteğinde bulundu.

Silvan Belediye Başkanvekili olarak görevlendirilen Kaymakam Adem Çelik, yaptığı açıklamada, İstanbul Büyükşehir ve Gebze Belediyesinin hizmetlerin hızlı ve kolay yürütülmesi için tecrübe paylaşımı yaparken teknolojik ekipman, araç, iş makinesi, park ve spor malzemeleri gibi ihtiyaçlar için destek olduğunu söyledi.

SİLVAN'A DESTEK

Bu kapsamda belediyelerin gönderdiği park malzemelerinin ilçedeki parklara, cami avlularına ve değişik alanlara yerleştirildiğini kaydeden Çelik, kalan diğer malzemeleri de ilçenin değişik yerlerinde yapılacak olan park ve sosyal alanlar için kullanılacağını belirtti.

İlçenin hak ettiği hizmete kavuşması için çalışmaların aralıksız süreceğini ifade eden Çelik, "Bu vesile ile kardeş belediyelere teşekkür ediyorum." dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi