Sokatta bir başkan

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, "7 ayda 70 bine yakın vatandaşımızla iletişim kurduk." dedi.

Haberler 18.11.2019 - 10:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Göreve 31 Mart 2019 tarihinde yaplan yerel seçimlerden sonra balayan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, geride kalan 7 aylk dönemde belediyede yapt kabul ve toplantlar, mahalle ve köy ziyaretleri ile ev ve iyerlerine düzenledii ziyaretlerle yaklak 70 bin vatandala iletiim kurma baarsn gösterdi.

SOKAKTA, VATANDALA

450 bin nüfusu ile Türkiyede 36 ilden büyük olan ve ayn zamanda bölgede yoksul ve genç nüfusun en fazla olduu yerleim yerleri arasnda yer alan Balarda yllarn birikimi olan bir çok sorun dikkat çekerken, Bakan Beyolu her frsatta vatandalarla bir araya geliyor. Bu kadar çok sorunu yakn zamanda çözmek imkansz diyen Bakan Beyolu,7 ayda baardklar en önemli olayn vatandalarla gönül ba oluturmak olduunu söyledi.

GÖNÜL BALARI OLUTURDU

Beyolu, Bu konuda en önemli referansmz olan sayn cumhurbakanmzn ifadesiyle belediyecilii siyaset deil, hizmet yeri olarak görerek hiç bir ayrm yapmadan hizmet etmeye çalyoruz. Bu makamlarn sahibi milletimizdir, bizler ise millete efendi deil hizmet krz. Herkese ve her kesime dokunmaya çalyoruz. Vatandamzla aramzda güçlü bir ba olutu. Bizi çok scak ilgi ile karlyorlar. Köylere ve mahallelere gidip ziyaretlerde bulunuyoruz.Net bir say vermek zor ama 7 ayda 70 bine yakn vatandamzla iletiim kurduk. Yllarn ihmali ve birikimi olan ciddi sorunlar var. Yoksulluk, isizlik ve alt yap, üst yap sorunlar. Bunlar ksa zamanda tek bana kimse çözemez. mknlar sonuna kadar zorlayarak çözebildiimiz kadaryla ilerleme salamaya gayret ediyoruz. Devletimizin ve hükümetimizin desteiyle zaman içerisinde sorunlar ortadan kalkacak.

BELEDYEYE GELR SALAMAK

Kendi bazalt tamzdan kendi asfaltmz üreterek alt yap sorunlarn çok az maliyetle çözeceiz. Kendi ürettiimiz asfalt kurumlara ve özel sektöre satarak elde edeceimiz gelirle halkmza hizmet edeceiz.

Park ve dinlenme alanlarmz modern hale getirdik, yenilerini yapacaz. Organik tarm projesiyle hem üretim hem istihdam yaratacaz.

Kentsel dönüüme Mart 2020de balayacaz inallah. Kentsel dönüümle eski Balar bölgemiz büyük bir dönüüm yaayarak modern hale geldii gibi istihdam imkan domu olacak.

K BÜYÜK TESS YAPILIYOR

Gençlik Ve Spor Bakanlmzn desteiyle iki büyük spor tesisi yapyoruz. Eitimde ciddi ve örnek hizmetlerimiz var. Binlerce çocua yl boyunca çeitli alanlarda ücretsiz kurslar veriyoruz. Hedefimiz 5 ylda milletimizin tamamna dokunacak hizmetlere ulamaktr. Milletimiz daha çok hizmeti hak ediyor, biz ise daha çok dua almay hedefliyoruz dedi.

çOCUKYARA YÖNELK HZMET

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Dürdane Beyolu ise kadn, çocuk ve dezavantajl kesimlere yönelik sosyal faaliyetlerle dikkat çekiyor.

Kadna yönelik iddetin artt dönemde geçtiimiz günlerde düzenledii kadnlar iddetin kar kendilerini sporla savunacak etkinlii ile kamuoyunda ses getiren Dürdane Beyolu, öncülük ettii çalma ile de kadnlarn cadde ve sokaklarda temizlik yapmasyla da dikkat çekti.

Yoksul ve dar gelirli vatandalarn evlerini ziyaret eden Dürdane Beyolu, yürüttüü projelerle sorunlarn çözüyor.

Yllardan beri bu faaliyetlerin içerisinde bulunduklarn anlatan Dürdane Beyolu, Yaamn gerçek yüzü buralarda kendisini gösteriyor. Buralara gelmeden, insanlara dokunmadan ve hayat artlarn yerinde görmeden anlayamazsnz. Bunu yaparak elimizden geldii kadar yardmc olmaya çalyoruz ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git