Su Bilimcileri Zirvesi Yapılıyor

Prof. Dr. Toprak "Diyarbakır'da düzenlenecek toplantımız bütün teknik kurumlara hitap ettiği için bilim ziyafeti olacak"

Haberler 03.10.2017 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Dicle Üniversitesinde 9. Ulusal Hidroloji Kongresi düzenlenecek.

Dicle Üniversitesi Kültür ve Kongre Merkezinde 4 Ekim çaramba günü 150 davetlinin katlaca 9. Ulusal Hidroloji Kongresi, 3 gün sürecek.

Dicle Üniversitesi Mühendislik Fakültesi naat Mühendislii Bölümü Bakan Prof. Dr. Z. Fuat Toprak, suyla ilgili tüm konularn kongrede tartlacan söyledi.

Su miktar ve sular hakknda yeni metot ve yöntemlerin kongrede bütünüyle ele alnacan belirten Toprak, Orman ve Su leri Bakanlndan misafirlerimiz olacak, Nobel ödüllü Prof. Dr. Zekayi ende kongremize katlacak. diye konutu.

30 üniversiteden akademisyenin kongreye katlacan iaret eden Toprak, kogreye katlan akademisyenlerin hidroloji alannda uzman kiiler olduunu aktard.

Yapacaklar çalmalarla Diyarbakrn ve üniversitenin güzel yüzünü göstermi olacaklarn vurgulayan Toprak, Diyarbakrda düzenlenecek toplantmz bütün teknik kurumlara hitap ettii için bilim ziyafeti olacak. Katlmclarmz buraya gelerek esnafmzn yüzü de gülecek. Diyarbakra en büyük katks Diyarbakrn daha güzel bir ekilde anlmasdr. Katlmclarmz Diyarbakr tanyacaklar. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git