Sur EMITT’te tanıtılacak

Diyarbakır Sur Belediyesi ve Kaymakamlığı, bu yıl 22’ncisi düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’na (EMITT) katılarak ilçeyi tanıtacak.

Haberler 25.01.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Geçtiimiz günlerde Cumhurbakan Recep Tayip Erdoandan yln idarecisi ve üstün hizmet ödülünü alan Sur Belediyesi Bakan ve Kaymakam Bilal Özkan, geçtiimiz yl ilçede yaanan terör olaylarnn ardndan yaplan çalmalar ve Sur için hazrlanan projeleri uluslararas fuarda katlmclarna anlatacak.

Sur EMITTte tantlacak

Özkan, Sur ilçesinin sahip olduu benzersiz özelliklerin daha geni çevrelere tantlmas, tarihi ve kültürel mirasn tüm dünyayla paylalmas ve Diyarbakrn turizm potansiyelinin en iyi ekilde tantmnn salanmas adna EMTT 2018in kendileri için büyük önem tadn belirtti. Özkan, dünyann en büyük 5. turizm fuar olan EMITTte terörün harap ettii Surda tepeden trnaa yeniden bir ehir kurulduunu tüm fuar katlmclar ile paylaacaklarn ifade etti.

5 milyon turist hedefliyoruz

Özkan, 12 bin 500 yllk tarihi olan Türkiyenin en eski yerleim corafyas Sur ilçesinin içerisindeki bütün tarihi yaplarn zarar gördüünü de anlatarak, Sur ilçemizde temiz bir ehir oluturularak, saylamayacak ölçüde hizmet halkla bulutu ve bulumaya devam edecektir. Bu çalmalarmzla birlikte Suru yeniden ihya edeceiz. Hedefimiz yapacamz çalmalar ve bu tür tantmlar ile Suru ylda 5 milyon turist arlayan önemli bir turistik merkez haline getirmek dedi.

Ana Sayfaya Git