Surlu çocuklara 'taleplerini yerine getirme’ sözü

Sur'daki çalışmaları denetleyen Belediye Eşbaşkanı Filiz Buluttekin, çocukların kendilerinden taleplerini dinleyerek, onları yerine getirme sözü verdi.

Haberler 19.07.2019 - 10:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Sur Belediyesinin çalmalarn denetleyen Ebakan Filiz Buluttekin, denetimler srasnda etrafn kuatan çocuklarla sohbet ederek, belediyeden beklentilerini dinledi. çocuklarn sorduklar sorular yantlayan Buluttekin, verdii her yanta kar yeni bir soruyla karlat. çocuklarn taleplerini dinleyen Buluttekin, bu taleplerin yerine getirilmesi için ksa sürede çalmalara balayacaklarn söyledi.

çOCUK BELEDYESN HAYATA GEçRMEK

Buluttekin, çocuklara hitaben çocuklar bizim geleceimiz. Il l bakan gözleriyle bizlere enerji verdi. Kendilerine can yürekten teekkür ediyorum. çocuklarmz önemsiyor ve onlar için var gücümüzle çalmaya devam edeceiz. çocuklar için söylediiniz hiçbir cümle, eletiri ve öneriniz duymazlktan, görmezlikten gelinmeyecek. Belediyenin bütün birimleri, bata siz çocuklara ve halkmza yaptklarnn ve yapamadklarnn hesabn verecek. Amacmz çocuk belediyesi felsefesini hayata geçirmektir. Siz çocuklarn isteklerine göre çalmalarmz sürdüreceiz. Sizin bu önerileriniz ve prl prl düünceleriniz bize umut, cesaret ve esin veriyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git