Surlu çocuklara 'taleplerini yerine getirme’ sözü

Sur'daki çalışmaları denetleyen Belediye Eşbaşkanı Filiz Buluttekin, çocukların kendilerinden taleplerini dinleyerek, onları yerine getirme sözü verdi.

Surlu çocuklara 'taleplerini yerine getirme’ sözü

Sur Belediyesinin çalışmalarını denetleyen Eşbaşkan Filiz Buluttekin, denetimler sırasında etrafını kuşatan çocuklarla sohbet ederek, belediyeden beklentilerini dinledi. Çocukların sordukları soruları yanıtlayan Buluttekin, verdiği her yanıta karşı yeni bir soruyla karşılaştı. Çocukların taleplerini dinleyen Buluttekin, bu taleplerin yerine getirilmesi için kısa sürede çalışmalara başlayacaklarını söyledi.

‘ÇOCUK BELEDİYESİNİ HAYATA GEÇİRMEK’

Buluttekin, çocuklara hitaben "Çocuklar bizim geleceğimiz. Işıl ışıl bakan gözleriyle bizlere enerji verdi. Kendilerine canı yürekten teşekkür ediyorum. Çocuklarımızı önemsiyor ve onlar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Çocuklar için söylediğiniz hiçbir cümle, eleştiri ve öneriniz duymazlıktan, görmezlikten gelinmeyecek. Belediyenin bütün birimleri, başta siz çocuklara ve halkımıza yaptıklarının ve yapamadıklarının hesabını verecek. Amacımız çocuk belediyesi felsefesini hayata geçirmektir. Siz çocukların isteklerine göre çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Sizin bu önerileriniz ve pırıl pırıl düşünceleriniz bize umut, cesaret ve esin veriyor" diye konuştu.

Kaynak: Diyarbakır Söz