Tarihi Konakta Sergi!

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından, Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası’nın katkılarıyla yapılan resimlerin ve defilenin sergilendiği yılsonu sergisi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Haberler 18.05.2017 - 08:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Sur ilçesinde bulunan tarihi Cemil Paa Konanda yl sonu sergisi açld.

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örencileri ve öretmenleri tarafndan hazrlanan el emeklerinin sergilendii serginin açl törenine Vali Hüseyin Aksoyun ei Hülya Aksoy, Sur Belediye Bakan Vekili Bilal Özkan ve ei Yeim Özkan, Kolordu Komutan Ali Sivrinin ei afak Sivri, l Jandarma Komutan Ali Demirin ei Hatice Demir, Vali Yardmcs, Büyükehir Belediye Bakan Cumali Atillann ei Lütfiye Atilla, Adalet Komisyonu Bakan Eyüp Mergenin ei Nesrin Mergen, Diyarbakr l Emniyet Müdürü Tacettin Aslann ei Feriha Aslan, kurum müdürleri, kursiyerler ve vatandalar katld.

YIL SONU DEFLES

Resim sergisinin gezilmesiyle balayan program limizin kültürüne ait halkoyunlar gösterileri ile devam etti. Hülya Aksoyun ve beraberindeki katlmclarn kurdele kesmesi ile defile alanna geçildi. Burada Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi örencilerinin kyafet ve saç tasarm defilesi yapld. Defilenin ardndan Eyvan Grubu tarafndan verilen konserle etkinlik sona erdi.

Ana Sayfaya Git