Görüş Bildir

Tarihi Konakta Sergi!

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından, Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası’nın katkılarıyla yapılan resimlerin ve defilenin sergilendiği yılsonu sergisi açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi.

Tarihi Konakta Sergi!

Merkez Sur ilçesinde bulunan tarihi Cemil Paşa Konağında yıl sonu sergisi açıldı.

Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri ve öğretmenleri tarafından hazırlanan el emeklerinin sergilendiği serginin açılış törenine Vali Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy, Sur Belediye Başkan Vekili Bilal Özkan ve eşi Yeşim Özkan, Kolordu Komutanı Ali Sivri’nin eşi Şafak Sivri, İl Jandarma Komutanı Ali Demir’in eşi Hatice Demir, Vali Yardımcısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla’nın eşi Lütfiye Atilla, Adalet Komisyonu Başkanı Eyüp Mergen’in eşi Nesrin Mergen, Diyarbakır İl Emniyet Müdürü Tacettin Aslan'ın eşi Feriha Aslan, kurum müdürleri, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

YIL SONU DEFİLESİ

Resim sergisinin gezilmesiyle başlayan program İlimizin kültürüne ait halkoyunları gösterileri ile devam etti. Hülya Aksoy’un ve beraberindeki katılımcıların kurdele kesmesi ile defile alanına geçildi. Burada Muazzez Sümer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin kıyafet ve saç tasarım defilesi yapıldı. Defilenin ardından Eyvan Grubu tarafından verilen konserle etkinlik sona erdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi