Tarım fuarında silah standına yoğun ilgi

Diyarbakır 10'cu Tarım Ve Hayvancılık Fuarında silah standı katılımcıların ilgi odağı oldu.

Haberler 04.04.2019 - 00:38 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜYAP Diyarbakr Fuar ve Kongre Merkezinde bu yl 10cusu gerçekletirilen Tarm Hayvanclk Fuarnda silah stantlar katlmclarn ilgi oda oldu.

Fuarda silah sat ve tantmlarnn yapld Tisa firmasnn standna katlmclarn

youn ilgisinden dolay memnuniyetini dile getiren Trabzon Silah müteri temsilcisi Aydn Da, beklentilerinin üzerinde talep olduunu belirtti.

Da, Trabzon Silah olarak katlm yaptk. Fuarda beklentimizin üzerinde talep oldu. Gelen katlmclara silahlarnn modellerini, emniyetli ekilde nasl kullanacaklarn, nasl silah ruhsat çkaracaklar hakknda bilgilendirme yapyoruz. Vatandalar silahlara nasl sahip olacaklarn fazla bilemiyorlar. Genelde kaçak silah üzerine meraklar olduu için bizler ruhsatl olarak silah edinebilmeleri noktasnda elimizden geldii kadar bilgi vermeye çalyoruz. dedi.

SLAH STANDI

Firmann satt silah ürünleri hakknda bilgi veren Da, TSA 1993 ylnda kurulmu olup Zigana markas ile yar otomatik tabanca ve silahl kuvvetler için piyade tüfei üretimi yapmaktadr. Üretimimizin yüzde seksenlik ksmn bata ABD olmak üzere 50 ülkenin üzerinde ihraç edebilmektedir. Ürünlerimiz 7.65 ile 9.19 milimetre ve 45 kalibre olarak tabancalarmz kullanclara sunmaktayz. Bizim silahlarmz rakiplerimizden ayran en büyük özelliklerinden biri namlularmzdr. Silahn en önemli parças namlusudur. Namlularmz souk dövme teknii ile açld için her türlü artta görevini yerine getirmektedir. Korozyona ve paslanmaya kar kaplamas en üst seviyededir. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git