Tarım fuarında silah standına yoğun ilgi

Diyarbakır 10'cu Tarım Ve Hayvancılık Fuarında silah standı katılımcıların ilgi odağı oldu.

Tarım fuarında silah standına yoğun ilgi

TÜYAP Diyarbakır Fuar ve Kongre Merkezi'nde bu yıl 10'cusu gerçekleştirilen Tarım Hayvancılık Fuarında silah stantları katılımcıların ilgi odağı oldu.

Fuarda silah satış ve tanıtımlarının yapıldığı Tisaş firmasının standına katılımcıların

yoğun ilgisinden dolayı memnuniyetini dile getiren Trabzon Silah müşteri temsilcisi Aydın Dağ, beklentilerinin üzerinde talep olduğunu belirtti.

Dağ, "Trabzon Silah olarak katılım yaptık. Fuarda beklentimizin üzerinde talep oldu. Gelen katılımcılara silahlarının modellerini, emniyetli şekilde nasıl kullanacaklarını, nasıl silah ruhsatı çıkaracakları hakkında bilgilendirme yapıyoruz. Vatandaşlar silahlara nasıl sahip olacaklarını fazla bilemiyorlar. Genelde kaçak silah üzerine merakları olduğu için bizler ruhsatlı olarak silah edinebilmeleri noktasında elimizden geldiği kadar bilgi vermeye çalışıyoruz." dedi.

SİLAH STANDI

Firmanın sattığı silah ürünleri hakkında bilgi veren Dağ, "TİSAŞ 1993 yılında kurulmuş olup Zigana markası ile yarı otomatik tabanca ve silahlı kuvvetler için piyade tüfeği üretimi yapmaktadır. Üretimimizin yüzde seksenlik kısmını başta ABD olmak üzere 50 ülkenin üzerinde ihraç edebilmektedir. Ürünlerimiz 7.65 ile 9.19 milimetre ve 45 kalibre olarak tabancalarımızı kullanıcılara sunmaktayız. Bizim silahlarımızı rakiplerimizden ayıran en büyük özelliklerinden biri namlularımızdır. Silahın en önemli parçası namlusudur. Namlularımız soğuk dövme tekniği ile açıldığı için her türlü şartta görevini yerine getirmektedir. Korozyona ve paslanmaya karşı kaplaması en üst seviyededir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Diyarbakır Söz