TBB Diyarbakır'da toplanmaya davet

Hani Belediye Başkanı İbrahim Lale, Türkiye Belediyeler birliği zirvesinde, birlik üyesi Belediye Başkanlarını Diyarbakır'a davet etti. Birlik Başkanı Gaziantep Büyükşehir belediye Başkanı Fatma Şahin'de, bir sonraki toplantının Diyarbakır'da yapılması müjdesini verdi.

Haberler 24.10.2019 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türkiye Belediyeler Birlii (TBB)nin Gaziantepteki zirve toplantsna katlan Hani Belediye Bakan Ak partili bharim Lale, Birlie üye bat illerindeki Belediye Bakanlarn Diyarbakra davet etti. Birlik Bakan ve Gaziantep Büyükehir Belediye Bakan Fatma ahinde, Lalenin bu çarsna, bir sonraki birlik toplantsnn Diyarbakrda yapalacan açklad.

TBB ÜYELERNE DYARBAKIR DAVET

Haftasonu Gaziantepte çileri Bakan Süleyman Soylunun katlmyla Türkiye Belediyeler Birlii Meclis Toplants düzenlendi. Birlik Bakan ve Gaziantep Büyükehir Belediye Bakan Fatha ahinin ev sahipliindeki toplantya katlan Hani Belediye Bakan brahim Lale, dilek ve temenniler bölümü oturumda söz alarak bir konuma yapt.

AHN BR SONRAK TOPLANTI

Lale, konumasnda, bat illerindeki belediye bakanlarn Diyarbakra davet etti. Lale, TBB ve Büyükehir Belediye Bakan Fatma ahin ile yapt görümede bir dahaki TBB toplantsnn Diyarbakrda yaplaca sözünü aldklarn belirterek, Diyarbakrn sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasi deerleriyle, bütünleme adna siz deerli bakanlar ehrimize davet ediyorum. Bu konudaki çarmz Belediyeler Birlii Bakan ve Gaziantep Büyükehir Belediye Bakan Fatma ahinde kabul ederek, bir dahaki Türkiye Belediyeler Birlii toplantsn Diyarbakrda yapacaklarn bildirdi dedi.

Ana Sayfaya Git