Temizlik seferberliği

Bağlar Belediyesi, 'Temiz bir çevre için el ele' sloganıyla ilçe genelinde temizlik çalışması başlattı.

Haberler 25.09.2019 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakanvekili Hasan Basri Güzelolunun talimatyla balatlan temizlik çalmalarnn start, Körhat Mahallesinde verildi.

BALARDA TEMZLK SEFERBERL

Sokak ve caddelerde temizlik çalmalarna katlarak kendi elleriyle çöp toplayan Bakan Hüseyin Beyolu, Sayn Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakanmz Hasan Basri Güzelolu bu konuda çok hassas. Biz de bu kampanyay balatm olduk. Bir kentte istediiniz kadar yatrm yapn, temizlik olmadktan sonra anlam kalmaz. Hem ekiplerimiz bu konuda aktif olarak çalacak, hem de vatandalarmz uyararak çevre bilinci oluturacaz dedi.

VATANDALARIN HASSASYET ÖNEML

çevrede yaayan vatandalarla görüerek temizlikle ilgili taleplerini dinleyen ve temizlikle ilgili belediyeden kaynaklanan sorunlara annda ve pratik çözümlerle müdahale edilecei mesajn veren Beyolu, öyle konutu:

Diyarbakr Valimiz ve Büyükehir Belediye Bakanmz Hasan Basri Güzelolunun talimatlaryla kentimiz adna çok anlaml bir kampanyay hayata geçirdik. Ya Allah bismillah diyerek start Körhat mahallemizden veriyoruz. Amacmz sadece cadde ve sokaklar temizlemek deil. Vatandalarmza mesaj verip ayn zamanda bu konuda bilinç oluturmak istiyoruz. Esnafmz, halkmz bu konuda duyarl olmal. Bu kent bizim, hepimizin. Buralar kendi evlerimiz ve yaam alanlarmz. Kendimiz için temiz tutmalyz. stediiniz kadar hizmet yapn, yatrm yapn. Temizlik olmadktan sonra bunlar bir anlam ifade etmez. Bir toplumun medeni olup olmadnn ölçüsü temizliktir.

DYARBAKIR KADM BR MEDENYET KENTDR

Diyarbakr, medeniyetler kentidir. Kentimizin misyonuna yakan bir görüntüyü hep beraber ortaya koyalm diye konutu. Önümüzdeki günlerde Milli Eitim l Müdürlüü ile beraber önemli bir çalmaya balayacaz Okullarmzda temizlik bilinci oluturmak üzere hazrladmz filmleri çocuklara izlettireceiz. çocuklarmz bu konuda bilinçlendirmek istiyoruz. çünkü temizlik bilinci küçük yalarda çocuklara alanmal. Camileri, taziye evlerini, Kuran Kurslarn ve tarihi mekanlar son model teknoloji ürünü makinalarla temizliyoruz. Normal artlarda ücret karl olmas gereken bu hizmetleri ücretsiz yerine getiriyoruz. Belediyecilik rutin hizmetlerle snrl deildir. Vatandamzn yaamn ilgilendiren her ey bizi de ilgilendiriyor. Gönül belediyecilii dediimiz ve daima vurguladmz olay tam da budur.

Ana Sayfaya Git