Terörün ateşini söndürmeliyiz

KAM-ŞADER Başkanı Büyükburç: "Alev topu gibi ortada dolaşan terör ateşini gelin hep birlikte söndürelim. Bu terör ateşi hiç ummadığımız bir anda en sevdiklerimizi elimizden alabilir"

Haberler 03.06.2017 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kamuda çalan ehit ve Gazi Aileleri Sosyal Dayanma ve Yardmlama Dernei (KAM-ADER) Bakan Ahmet Büyükburç, Alev topu gibi ortada dolaan terör ateini gelin hep birlikte söndürelim. Bu terör atei hiç ummadmz bir anda en sevdiklerimizi elimizden alabilir. dedi.

Büyükburç dernek binasnda düzenledii basn toplantsnda, Türkiye Cumhuriyetinin, ehitlerin ve gazilerin fedakarlklaryla kurulmu bir devlet olduunu bildirdi.

Türkiyenin 80 milyon ferdinin her birinin ayn hak, özgürlük, kurallara tabi birinci snf vatanda olduunu belirten Büyükburç, teröristlerin ve onlar destekleyenlerin hukuk önünde hesap vereceini aktard.

slamn dümeyen tek kalesinin Türkiye olduunu ifade eden Büyükburç, öyle devam etti:

Onun için bu er odaklar tüm güçleriyle ülkemize saldryorlar. çimizden devirdikleri ve bizim olan çocuklarn zihinlerini ele geçirerek onlar birer canavara dönütüren sadece emperyalistlere taeronluk eden bu terör örgütünden kurtulmann zaman gelmitir. Alev topu gibi ortada dolaan terör ateini gelin hep birlikte söndürelim. Bu terör atei her an hiç ummadmz bir anda en sevdiklerimizi elimizden alabilir.

Birlik ve beraberlik içerisinde her türlü er odaklarna kar koymaya hazr olduklarn aktaran Büyükburç, Bata PYD/YPG/PKK, FETÖ/PDY, DHKP-C ve DEA olmak üzere dier tüm terör örgütleriyle mücadele azim ve kararllkla kesintisiz olarak sürmektedir. Bu mücadelede her zaman güvenlik güçlerimizin yanndayz. dedi.

Döktüünüz kanda boulacaksnz

Büyükburç, 40 yldr bata PKK terör örgütü olmak üzere hainlerin ülkeyi bölmek için yapmad katliamn kalmadn bildirdi.

Bölücü terör örgütlerinin hiçbir zaman amacna ulaamayacan vurgulayan Büyükburç, u görülere yer verdi:

Bata güvenlik korucular ve ehit aileleri olarak son nefesimize kadar mücadelemizi vereceiz. Terör örgütü PKKnn yok olmas noktasnda elimizden gelen her eyi yapacaz. Siyonist Haçl zihniyeti ülkemizde taeron olarak kulland PYD/ YPG/ PKK/ FETÖ/PDY/DEA araclyla yaklak 40 yldr yüz binlerce insanmz öldürmütür. Geride gözü yal anne, baba, e ve çocuk brakmtr.

Büyükburç, terör örgütlerinin ezanlar susturamayacan ve Türk bayran indiremeyeceini belirterek, Ne yaparsanz yapn birliimiz bozamayacaksnz. Döktüünüz kanda boulacaksnz. Terör örgütlerini lanetliyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git