Toplu taşımada revize!

Mardin Büyükşehir Belediyesi, toplu taşıma araçlarında revizeye gidiyor.

Haberler 22.09.2017 - 10:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediyeden yaplan açklamada, kent genelinden bulunan yaklak 550 aracn revize edilecei belirtildi. Yenilenecek araçlarla vatandalarn daha konforlu ekilde seyehat etmesi salanacak. Akll duraklar ile vatandalarn binecei otobüsü cep telefonuyla takip edebilecek. halesi yaplan çalmann, yakn zamanda bitirilip hizmete girecei kaydedildi.

Mardin Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Mustafa Yaman, vatandalarn konforlu ve modern ulamla tanacan söyledi.

TOPLU TAIMA REZVEYE GDYOR

Vatandalarn istekleri dorultusunda hareket ettiklerini belirten Yaman, limizde hemehrilerimizin beklentilerine yönelik çok yönlü bir çalma içindeyiz. Ortak akl ile yönettiimiz ehrimizde vatandalarmz ile sürekli istiare içindeyiz. Bu nedenle onlarn beklentilerini gözeten bir yapda projelerimize can vermekteyiz. Vatandalarmzn en çok istedii konulardan birisi ise toplu tama sistemiyle ilgiliydi. Bu konuda gerekli admlar hemen attk. ifadelerini kulland.

çalmalarn ksa sürede bitirilip vatandalarn hizmetine sunulacan vurgulayan Yaman, öyle devam etti:

limize modern ve konforlu bir sistemi kazandrmak istiyoruz. Bu konuda payda olarak gördüümüz hat sahipleriyle de sürekli toplant halindeyiz. Yeni sistemle 550 arac revize ederek yenilemek istiyoruz. Kartl sisteme geçerek son teknolojiyi kentimizle tantrmak niyetindeyiz. Ayrca akll duraklar ve cep telefonu teknolojileri ile vatandalarmz gitmek istedikleri güzergahtaki otobüsleri takip edebilecek.

Ana Sayfaya Git