Türbedeki taşları ısıtıp şifa arıyorlar

Diyarbakır'ın Silvan ilçesine bağlı Demirkuyu köy mevkiinde bulunan Şeyh Muhammed türbesi, ziyaretçi akınına uğruyor. Türbeyi ziyaret eden vatandaşlar hastalarına ısıttıkları taşlarla şifa arıyor.

Haberler 13.03.2020 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mart aynn ilk haftasndan balayp üç hafta çaramba günleri ziyaret edilen eyh Muhammed türbesi 3 asrdr dolup tayor. Romatizma ve felçli hastalar, türbenin etrafnda ate yakp stlan talar bezler arasna koyup vücutlarna sürerek hastalklarna ifa aryor.

Tp çaresiz kald, türbede ifa aryoruz

çocuu geçirdii havale sonucu felçli olan Mehmet Tumiçin, çocuum Yasin daha küçükken havale geçirdi. Geçirdii havale sonucu felç oldu. Birçok hastaneye götürdüm ancak tüm tedaviler çözüm olmad ben de Allahtan umudumu yitirmeyip ziyarette getirdim. Türbelerinde ifa aramaktan bir ey elimizden gelmiyor. çocuumun beyin erimesi hastal da var deniliyor. Olum u anda yürüme engellidir. u ana kadar tbbn herhangi bir baars yok bu hastala kar. Biz de inanç ve geleneklerimize göre bu zatn ziyaretine gelip tedavi uyguluyoruz. u anda durumlar doktorlarn dediine göre yatalak olmalar gerekirken burada tedaviye cevap veriyorlar. Biz de herkes gibi türbeye gelip ifa bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git