Türkiye'deki coşku!

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün çocuklara armağan ettiği, Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, tüm Türkiye'de coşkuyla kutlanıldı.

Haberler 24.04.2021 - 10:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram dolaysyla tören düzenlendi.

Diyarbakrda Ant Parkta düzenlenen törende, l Milli Eitim Müdürü Yüksel Arslan, Atatürk Antna çelenk sundu.

Arslan, törende yapt konumada, çocuk ve gençlere daha güzel günler brakmann gayreti içinde olduklarn söyledi.

Kovid-19 salgn nedeniyle törende snrl sayda kiinin bir araya geldiini belirten Arslan, Hep beraber alanda, enlik havasnda kutlayacamz, okullarmz bayrak ve balonlarla süsleyeceimiz çocuk bayramlarna en ksa sürede kavumay ümit ediyorum. dedi.

Törende, örenciler iir okudu.

ERGANDE ETKNLK

Buarada Ergani ilçesinde de tören düzenlendi. lçe Milli Eitim Müdürü Demir Ernez, Hükümet Kona önünde düzenlenen törende, Atatürk Antna çelenk brakt. Tören, sayg duruunda bulunulmas ve stiklal Marnn okunmasnn ardndan sona erdi.

çINARDA COKU HAKMD

çnar Kaymakam Güher Sinem Büyüknalçac, 23 Nisanda çocuklar yalnz brakmad.

Kaymakam Büyüknalçac, temsili olarak makamn 5. snf örencisi Yeim Kayaya brakt. Evinden makam aracyla alnan Kayay, Kaymakamlk kapsnda Büyüknalçac, çiçekle karlad.

Makam koltuuna oturan Kaya, çok mutlu ve heyecanl olduunu ifade ederek, ilgili birimlere salgn denetimleri ve uzaktan eitim olanaklaryla ilgili talimatlar verdi.

Büyüknalçac, daha sonra Kaymakamlk önüne gelen çocuklarla vakit geçirdi. Salgn nedeniyle uygulanan tedbirler kapsamnda etkinliklerle kutlanamayan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayramnda çocuklar yalnz brakmamak için ellerinden geleni yaptklarn kaydeden Büyüknalçac, tüm çocuklarn gününü kutlad.

Ana Sayfaya Git