Üçüzler yardım bekliyor

Diyarbakır'da, tüp bebek yöntemiyle üçüz bebek sahibi olan ancak ikisinin kalbinde delik olduğunu öğrenen Dadır çifti, 2 yaşına gelen bebeklerinin bakımı için destek bekliyor.

Haberler 13.02.2017 - 10:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar ilçesinde ikamet eden hsan ve Ayfer Dadr çifti 8 yllk çocuk hasreti 2 yl önce son buldu. Tüp bebek yöntemiyle üçüz çocuk sahibi olan Dadr çifti 2 yana giren Toprak, Irmak ve Birsen ismini verdikleri üçüz kz bebeklerinin bakm için yetkililerden yardm istiyor.

Üçüzlerden ikisinin kalbi delik

Ekonomik nedenlerle bebeklerin bakm konusunda sknt yaadklarn belirten Dadr çifti üçüz bebeklerini kontrol amacyla götürdükleri hastanede bebeklerinden ikisinin kalbinin delik olduunu örendi. Tedavi için bebeklerin iyi beslenmesi gerektii belirtilen Dadr çifti, özlemle bekledikleri çocuklarnn salna kavumas için iyi bir bakma ihtiyaçlar olduunu söyledi.

Onlar gördüüm zaman içim cz ediyor

Söz haber ekibine konuan Baba hsan Dadr Yaklak on yldr evliyim, 8 yl boyunca çocuumuz olmad. Kurban olduum Allah verdi 3 tane birden verdi, ama ben uanda çalmadm için onlara yetersiz geliyorum. Akam eve geldiimde onlar böyle bu halini görüyorum perian oluyorum, i yok, güç yok 3-4 tane kiram üst üste birikmi. Eskiden hafta da 3 kilo bez gidiyordu imdi 10 kilo bez gidiyor, bezin kilosu da 10 TLdir ne yapacam artk bilmiyorum. 2 çocuumun kalbi deliktir bir yardm falan alabilseydim en azndan çocuklara daha iyi bakabilirdim. Eve geldiim zaman içim cz ediyor onlara yetersiz geldiim için. Bir iim olsayd en azndan kiralarm da rahat öderdim onlara da daha iyi bakardm.

Kayapnar belediye bakanmdan yardm bekliyorum

çalmadm kap kalmad bütün yetkililerin kapsn çaldm ama herhangi bir yardm alamadm 2 yl oldu dünya ya geldiler ama onlar bu sene içinde bu hale getirene kadar neler çektiimi bir ben bilirim bir Allah biliyor baya bir zorluk yaadm. Hastaneye götürdüüm zaman çocuklarn gdaszlktan hasta olduklarn ve iyi beslenmeye ihtiyaçlar olduunu söylediler. Ben buradan Kayapnar belediye bakanmz Mustafa Klçn herkese yardm ettiini televizyonlarda görüyoruz Allah için bize de bir yardmc olsun çünkü ben gerçekten artk bu çocuklara yetersiz geliyorum onlara doru düzgün bakamyorum buradan Kayapnar belediye bakanma sesleniyorum ne olur bize de yardm edin

Ana Sayfaya Git