Ulaşım sorunu ortaklaşa çözülecek

Sur Belediyesi Başkanı Cemal Özdemir ve Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Reşat Bakan ve belediye meclis üyeleri Sur ilçesine bağlı köylerde incelemelerde bulundu. Köylere ulaşım projesinin hizmete alınmasıyla birlikte, hizmet gitmeyen yerlere, toplu taşıma araçlarının hizmet vermeye başlayacağı müjdesini verdi.

Haberler 10.08.2019 - 12:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Özdemir ve Bakan Köylülerle birlikte S1 numaral Belediyenin Toplu Tama aracna binip yolcularn sorunlar dinledi. Yolcularn en büyük ikyetinin arabalarn köylerine gelmemesi ve sefer saysnn az olduu, duraklarn yetersiz olduun, insanlarn yazn scaktan, kn ise yamur ve çamur içinde madur olduklarn belirterek, sorunlarna çözüm bulunmasn istediler

TOPLU ULAIM SORUNU

Sur ilçesine bal Sayarlar (Serqel), Beybulak (Mrxura), Alabal (Kevnecar), çubuklu (saka), köylerine yaplan ziyaretlerde bölge sakinleri ile bir araya gelen Cemal Özdemir ve Reat Bakan, köylerin ulam sorununa ilikin sorulara da cevap verdi. kili ulamla ilgili öyle dedi; Diyarbakr Büyükehir Belediyesi snrlarnda ve Sur ilçesine bal köyler var. Bunlarn hepsine ulam salayacaz. Ama biraz daha sabretmeniz gerekecek. Otobüsler en uç köyden balayarak il merkezine kadar yolcular toplayacak.

Vatandalar, Sur Belediyesi giriimiyle Büyükehir Belediyesi tarafndan krsal yerleim yerlerine otobüs seferlerinin düzenlenmesiyle artk ehir merkezinde günübirlik ileri daha kolay hal edebildiklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git