Umut Kervanı 4 ilde Ramazan kampanyası başlattı

Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elilçi, Diyarbakır, Elâzığ, Malatya, Bingöl il merkezleri ile bu illerin ilçelerini kapsayacak şekilde Ramazan ayı yardım kampanyasını başlattıklarını duyurdu.

Haberler 14.05.2018 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr, Elz, Malatya, Bingöl il merkezleri ile bu illere bal baz ilçelerin Umut Kervan temsilcileri Ramazan aynda yapacaklar yardmlar görümek üzere Diyarbakr Umut Kervannda bir toplant gerçekletirdi.

Diyarbakr Umut Kervan Bakan ahin Elilçi bakanlnda yaplan toplant sonras basn açklamas düzenlendi.

Yapm olduklar toplant sonras Diyarbakr, Elz, Malatya, Bingöl ve bu illere bal Ergani, çermik, Silvan, çnar, Bismil, Karlova ve Solhan ilçelerinde yardm kampanyas balattklar belirten Elilçi, hayrseverler kampanyaya destek çarsnda bulundu.

Elilçi, Dinimiz slamn bize örettii ve ayn zamanda bizden istedii güzel hasletlerden biri de yardmlama ve dayanma ahlakdr. O halde bizler bu güzel hasleti mübarek Ramazan aynda harekete geçirmek zorundayz. Kimi kimsesi olmayan bu mazlum, madur, dul ve yetim insanlara yardm götürmez ve ulatrmazsak bu mesuliyetin altnda kalrz. dedi.

UMUT KERVANI YOLDA

Elilçi, Bu Ramazan aynda hep birlikte ihtiyaç sahiplerine umut olalm. Yetimlere, öksüzlere, medrese talebelerine ve muhtaçlara yardm etmeye devam edelim. Zekt, fitre, sadaka kolisi ve dier balarnz ihtiyaç sahibi kardelerimize Umut Kervan araclyla ulatralm. Din, dil, rk, mezhep ve bölge ayrm yapmadan dünyann neresinde olursa olsun Umut Kervan, madur ve muhtaçlar unutmayacak ve yalnz brakmayacaktr. Tüm Müslümanlarn Ramazan ayn tebrik ediyor, hayrlar getirmesini diliyoruz. Unutmayalm, görüyorsak, duyuyorsak sorumluyuz. ifadelerini kulland.

Elilçi, balattklar kampanya ile ilgili yardm yapmak isteyenlerin Ziraat Bankas IBN TR15 0001 0000 9152 4425 3850 07/ Kuveyt Türk 6039205-3/ Türkiye Finans 976436-3/ Posta çeki 5897894 nolu hesaplara para aktarabileceini belirtti.

Ana Sayfaya Git