Görüş Bildir

Umut Kervanı 4 ilde Ramazan kampanyası başlattı

Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elilçi, Diyarbakır, Elâzığ, Malatya, Bingöl il merkezleri ile bu illerin ilçelerini kapsayacak şekilde Ramazan ayı yardım kampanyasını başlattıklarını duyurdu.

Umut Kervanı 4 ilde Ramazan kampanyası başlattı

Diyarbakır, Elâzığ, Malatya, Bingöl il merkezleri ile bu illere bağlı bazı ilçelerin Umut Kervanı temsilcileri Ramazan ayında yapacakları yardımları görüşmek üzere Diyarbakır Umut Kervanı'nda bir toplantı gerçekleştirdi.

Diyarbakır Umut Kervanı Başkanı Şahin Elilçi başkanlığında yapılan toplantı sonrası basın açıklaması düzenlendi.

Yapmış oldukları toplantı sonrası Diyarbakır, Elâzığ, Malatya, Bingöl ve bu illere bağlı Ergani, Çermik, Silvan, Çınar, Bismil, Karlıova ve Solhan ilçelerinde yardım kampanyası başlattıkları belirten Elilçi, hayırseverler kampanyaya destek çağrısında bulundu.

Elilçi, "Dinimiz İslam'ın bize öğrettiği ve aynı zamanda bizden istediği güzel hasletlerden biri de yardımlaşma ve dayanışma ahlakıdır. O halde bizler bu güzel hasleti mübarek Ramazan ayında harekete geçirmek zorundayız. Kimi kimsesi olmayan bu mazlum, mağdur, dul ve yetim insanlara yardım götürmez ve ulaştırmazsak bu mesuliyetin altında kalırız." dedi.

UMUT KERVANI YOLDA

Elilçi, "Bu Ramazan ayında hep birlikte ihtiyaç sahiplerine umut olalım. Yetimlere, öksüzlere, medrese talebelerine ve muhtaçlara yardım etmeye devam edelim. Zekât, fitre, sadaka kolisi ve diğer bağışlarınızı ihtiyaç sahibi kardeşlerimize Umut Kervanı aracılığıyla ulaştıralım. Din, dil, ırk, mezhep ve bölge ayırımı yapmadan dünyanın neresinde olursa olsun Umut Kervanı, mağdur ve muhtaçları unutmayacak ve yalnız bırakmayacaktır. Tüm Müslümanların Ramazan ayını tebrik ediyor, hayırlar getirmesini diliyoruz. Unutmayalım, görüyorsak, duyuyorsak sorumluyuz." ifadelerini kullandı.

Elilçi, başlattıkları kampanya ile ilgili yardım yapmak isteyenlerin "Ziraat Bankası IBN TR15 0001 0000 9152 4425 3850 07/ Kuveyt Türk 6039205-3/ Türkiye Finans 976436-3/ Posta çeki 5897894" nolu hesaplara para aktarabileceğini belirtti.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi