Uzanacak Yardım Eli

10 yıldır tekerlekli sandalyeye mahkum yaşayan genç yardım bekliyor

Haberler 30.09.2017 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann Sason ilçesinde 9 yanda havale geçiren ve bir daha yürüyemeyen 19 yandaki Ercan çiftçi, tedavi olabilmek için yardm bekliyor.

Sason ilçe merkezinde oturan 8 kiilik çifti ailesinin ikinci çocuu olan 19 yandaki Ercan çiftçi, 9 yandayken geçirdii havale sonucu yatalak oldu. Baba Suat çifti, konuamayan ve yürüyemeyen çocuunun konuma sorununun bir süre sonra çözüldüünü ancak bir daha yürüyemediini söyledi. siz olan baba çifti, çocuunun tedavisi için 10 yldan beri il il doktorlar dolatn ve elde avuçta ne varsa sattn ancak yürümesi için çare bulunamadn belirtti.

YARDIM BEKLYOR

Ercan çiftçinin 21 yandaki aabeyi Ceylan çiftçi ise, tekstil fabrikasnda çaltn ve kazand parayla evin geçimini saladn belirterek, Babam hasta ve çalamyor. Elde avuçta ne varsa hepsini kardeim Ercan için harcadk. imdi Mersinde özel bir hastanede kardeimin yürüyebilmesi için k aldk. Ancak yürüyebilmesi için 30 bin TL paraya ihtiyacmz var. Doktorlar, kardeim için bir dizi ameliyat yaplacan ve 45 gün alçda kaldktan sonra cihaz taklacan, zamanla fizik tedavi ile yürüyebileceini söyledi. Hiçbir gelirimiz yok ve bu paray karlamamz mümkün deil. Kaymakamlk, valilik veya hayrseverlerden destek bekliyoruz. Bu para bulunursa kardeim yeniden yürüyebilecek dedi.- 10 yldr tekerlekli sandalyeye mahkum yaayan genç yardm bekliyor

Ana Sayfaya Git