Van'da zabıta ekipleri kaçak kesim yapan barakaları kaldırdı

VAN Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri, hayvan pazarı yanında kaçak kesim yapan kasaplara ait barakaları yıkarak kaldırıldı.

Haberler 23.12.2017 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zabta Daire Bakanl ekipleri, daha önce alnan kararlar dorultusunda kaçak hayvan kesimi yaplan yerlerde denetim ve ykm ilemlerini sürdürüyor. Bir süre önce eski hayvan pazar yanndaki insan sal açsndan risk barndran barakalar kaldran zabta ekipleri, bu kez de kaçak kesim yapan kasaplara yönelik operasyon yapt. Emniyet güçlerinin de katld operasyonda, kaçak kesim yapan kasaplara ait barakalar kepçe ile yklarak kaldrld.

O BARAKALAR KALDIRILDI

Van Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakan Osman Sevinç, denetimlerin aralksz olarak devem edeceini belirterek, Daha önce defalarca uyarmamza ramen, salksz bir ortamda kaçak kesim yaplan barakalar bugün kaldrdk. Hem bu çirkin görüntüleri ortadan kaldrmak hem de insanlarn salkl gdaya ulamas için denetimlerimizi aralksz olarak sürdüreceiz. Vatandalarmz hayvan pazar içinde hijyenik bir ortamda veteriner hekimler gözetiminde kesim yapan mezbahanemizi tercih ederek, cüzi fiyatlarla kesim ilemini burada gerçekletirebilirler dedi.

Sevinç, ayrca, vatandalarn gördükleri usulsüzlükleri ALO 153 zabta ihbar hattna bildirmelerini istedi.

Ana Sayfaya Git