Vanlı muhtar ismiyle dikkati çekiyor

Van'ın Erciş ilçesinde muhtarlık yapan "Azrail Yok", ismiyle dikkati çekiyor.

Haberler 08.12.2017 - 08:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yalndam Mahallesi Muhtar Azrail Yok, ismi ve soyi sminden dolay sokakta, evde, yolculukta, sosyal medyada, kahvehanede tebessüm ettiren diyaloglarla karlayor.

Yaplan akalar olgunlukla karlayan Azrail Yok, isminden dolay maruz kald esprilere ayn olgunlukla cevap veriyor.

Muhtar Yok, AA muhabirine yapt açklamada, dört büyük melekten biri olan Azrail ismini tamaktan mutluluk duyduunu söyledi.

Bu ismin kolay hatrlandn ve kendisine avantaj saladn ifade eden Yok, ayn zamanda fkralara konu olacak olaylar yaadn dile getirdi.

- Siz hiç Azrail ile karlatnz m?

Bandan geçen bir olay tebessümle anlatan Yok, unlar kaydetti:

Vandan ziyaret için zmire gidecektim. Havalimanna ilemler için kimliimi verdiimde ilemleri yapan görevlinin bilgisayara ve bana baktn gördüm. Ben de gülerek Hanmefendi siz hiç Azrail ile karlatnz m dedim. O da hayr dedi. Sonra, Ben imdi eve gitsem eime, dostlarma, ben bugün Azraili uçaa bindirdim desem kimse inanmaz ifadesini kulland. Ben de haklsnz kimse inanmaz dedim.

Havalimannda silahn teslim ederken de bandan gülümseten bir diyalog geçtiini vurgulayan Yok, Silah teslim alan arkada dier arkadana Bak Azrail silahn teslim ediyor dedi. Arkada da Bak hem Azrail hem de Yok, bu can almyor dedi. diye konutu.

Azrail Yok, bazen selam verdii ve hayrl iler diledii esnafn kendisine, Azrail iyi ki buradan geçtin, selam verdin en azndan biz de ölümü hatrladk. Biliyoruz ki ölüm vardr, ticaretimizde yanl yapmayalm. bazen de Azrail benim yam genç, buradan geçme, ben ölmek istemiyorum. dediini aktard.

Yok, katld toplantlarda ismi okunup söz hakk aldnda da bütün gözlerin üzerine çevrildiini anlatt.

- Azrailin koluna girmisin yürüyorsun

Yeilova Mahalle Muhtar Maksut Tuz ise gülerek, Biz daha önce Azrail ismini duyduumuzda kaçyorduk. Kendisini tandktan sonra çok sevdik. çok mütevazi melek gibi bir insandr. dedi.

Esnaf Yakup ler de Azrail Yok ile çektirdii fotoraf sosyal medyada paylalnca Azrailin koluna girmisin yürüyorsun, Allah yardmcn olsun. Yanz genç, yapmayn, etmeyin Azrail ile taklmayn. gibi çok sayda yorum aldn anlatt.

Ana Sayfaya Git