Vatandaşın memnuniyeti

Bağlar Belediyesi, vatandaşlarla daha iyi iletişim kurulması, sorunların pratik yöntemlerle çözülmesi ve hizmetlerle ilgili memnuniyetin artırılması amacıyla belediye çalışanlarına yönelik olarak çeşitli konularda eğitim verilmesini kararlaştırdı.

Haberler 15.01.2020 - 10:12 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Halka ilikilerden stres yönetimi ve nezaket kurallarna kadar 6 balkta verilecek eitimle ilgili deerlendirmede bulunan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu,Belediye, vatandamzn sorunlarnn ksa ve pratik yollarla çözüm bulmas gereken yerdir. Dolaysyla hizmet yaparken vatandamzn iini kolaylatrmalyz. Bu amaçla çeitli konularda hizmet içi eitimler vereceiz. dedi.

Verimlilii Artrmak

Balar Belediyesi, vatandalarla daha iyi iletiim kurulmas, sorunlarn pratik yöntemlerle çözülmesi ve hizmetlerle ilgili memnuniyetin artrlmas amacyla belediye çalanlarna yönelik olarak çeitli konularda eitim verecek.

Belediye yönetimi tarafndan Belediyelere 5393 sayl yasa ile verilen yetkiye istinaden mahalli müterek ihtiyaçlara yönelik hizmet ürettiklerinden ve sürekli halk ile iletiim halinde bulunulduundan, vatandalarmza daha iyi hizmet anlay için bilimin nda belirlenen etkili iletiim tekniklerinin öretilmesi, i ve hayata tatbik edilmesi,iin bilinçli yaplmas ve vatanda memnuniyetini artrc tedbirlerin uygulanmas zaruridir. ifadeleriyle belediye birimlerine gönderilen yazda halkla ilikiler,stres yönetimi,iletiim,görgü ve nezaket kurallar,ilk yardm,belediye mevzuat,belediyemizin birimleri ve görev tanmlar alanlarnda çalanlara eitim verilmesi istendi.

Bürokrasiyi Azaltn

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, hem mesai ,hem millete hizmet yolunda yol arkadalarmz olarak deerlendirdii belediye çalanlarndan devlet kurumlarnda ikayet konusu olan bürokrasiyi azaltmalarn, vatandalarn daha iyi hizmet alabilmesi için ilemleri kolaylatrmalarn istedi.

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann yerel yönetimlerde vatanda memnuniyetine büyük önem verdiini belirten Beyolu,Liderimiz ve belediyecilikte en önemli referans noktamz olan sayn cumhurbakanmzn yerel yönetimlerle ilgili zaman zaman yapt uyarlar emir olarak telaki ediyoruz. Belediye, vatandamzn sorunlarnn ksa ve pratik yollarla çözüm bulmas gereken yerdir. Dolaysyla hizmet yaparken vatandamzn iini kolaylatrmalyz. Yüce dinimizin de buyurduu gibi zorlatran deil,kolaylatran yol,yöntem ve söylemler kullanalm. Bu amaçla çeitli konularda hizmet içi eitimler vereceiz.dedi.

Ana Sayfaya Git