Yardım Eli Derneği gönülleri fethetti

Diyarbakır’da iftar geleneğini bu yıl da sürdüren Yardım Eli Derneği, yaklaşık 700 vatandaşa iftar yemeği verirken, bin 500 yetim çocuğa da kıyafet yardımı yaparak, bir kez daha gönülleri fethetti.

Haberler 30.05.2018 - 08:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkezi stanbulda bulunan Yardm Eli Dernei, bir kez daha gönüllere taht kurdu. Genel Müdür Bahri Bulut ile Genel Merkez Yönetim Kurulu üyeleriyle Diyarbakra çkarma yapan Yardm Eli Dernei, karde kurulu Hayat-Der ile birlikte Diyarbakrda 700 kiiye iftar yemei verdi.

GÖNÜLLER FETHETT

Merkez Sur lçesinde bulunan tarihi Ulu Cami arkasndaki Zinciriye Medresesinde verilen geleneksel iftar yemeine, baz sivil toplum kurulularnn temsilcileri de katld.

Dernein Genel Müdürü Bahri Bulut, Bir kez daha aziz ve mübarek Ramazan aynda, Diyarbekirli kardelerimizle bulumann tarifi imkansz mutluluunu yayoruz. Mekke ve Medineden sonra 5. Harem-i erif olma özelliine sahip olan, sinesinde saysz mukaddes ve kültürel yap barndran, tarihin canl tan Diyarbakrda, yüce dinimiz slamn sembolü olmu tarihi Ulu Camide yeniden bir araya gelmek, öylesine büyük bir mutluluk ki bizim için dedi.

ftarn ardndan bin 500 yetim çocua hediye paketleri datld.

Ana Sayfaya Git