Yeni Vizyon 2017 Kongresini yaptı!

Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı, 1. Oloğan kongresini yaptı. İl Başkanı Hakan Altındağ güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi.

Haberler 13.02.2017 - 09:38 Son Güncelleme : 13.02.2017 - 09:39

Merkezi Erzurum/Oltu olan Yeni Vizyon 2071 Gençlik derneinin Diyarbakr l Bakanlnda haftasonu, 1. Olaan Kongre yapld. Kongrede, l bakanl görevini yürüten Hakan Altnda güven tazeleyerek, yeniden bakan seçildi.

Bir otelin salonunda gerçekletirilen kongreye, Dernein Genel bakan Hikmet ahin, Yardmlar Emrah Ceylan, Sosyal Politikalar Bakan Orhan Kul, Basn Sorumlusu ve Sekreteryas Erkan Erdoan ile Erzurum Tekman Ensar Vakf Bakan Muhlis Turann yansra, ASKON Bakan Aydn Altaç ve baz STK temsilcilerinin yansra, dernek üyeleri katld.

KONGREDE ALTINDA SEçLD

Devan Bakan Emrah Ceylann sunum ve bilgilendirmesinin ardndan, kapsaml konumalar yapld. Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneinin Genel Bakan Hikmet ahin, faaliyetleri ve Türkiyenin siyasi sürecini deerlendiren konumasnn ardndan, seçime gidildi. Tek listeyle gidilen kongrede Hakan Altnda ve Yönetim Kurulu üyeleri bir kez daha güven tazeleyerek, yeniden Dernei Diyarbakr il Yönetimine seçildi.

SOSYAL PROJELER

Sosyal projeleri hayata geçiren ve bir çok kültürel aktivitenin de altna imzasn atan Altnda, Dernek olarak Diyarbakrda gençlere yönelik yapm olduklar faaliyetleri slayt gösterisiyle davetlilere sundu. Altnda, Surdaki çocuklarmz tiyatroyla buluturma, yine Surda yaayan çocuklarmz ta atma gol at sloganyla Surdaki çocuklarmz polis evinde polis abileriyle bir araya getirdik. Surdaki çocuklarmza yönelik sinema çalmalar, bu çalmalar geçen yl Surda yaplan silahl çatma ortamnda yaparak, buüyük bir diyanma örnei sergilemitik. çocuklarmzn psikolojisini düzeltme amacyla yaplan bir çalmayd dedi.

REFERANDUMDA EVET

Altnda, 16 Nisanda yaplacak olan referandum oylamasyla ilgili olarak da oy rengini açklayarak, Devletin ve Milletin refah için EVET diyecektlerini söyledi.

Ana Sayfaya Git