Yeni Vizyon 2017 Kongresini yaptı!

Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneği Diyarbakır İl Başkanlığı, 1. Oloğan kongresini yaptı. İl Başkanı Hakan Altındağ güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi.

Yeni Vizyon 2017 Kongresini yaptı!

Merkezi Erzurum/Oltu olan Yeni Vizyon 2071 Gençlik derneği'nin Diyarbakır İl Başkanlığında haftasonu, 1. Olağan Kongre yapıldı. Kongrede, İl başkanlığı görevini yürüten Hakan Altındağ güven tazeleyerek, yeniden başkan seçildi.

Bir otelin salonunda gerçekleştirilen kongreye, Derneğin Genel başkanı Hikmet Şahin, Yardımıları Emrah Ceylan, Sosyal Politikalar Başkanı Orhan Kul, Basın Sorumlusu ve Sekreteryası Erkan Erdoğan ile Erzurum Tekman Ensar Vakfı Başkanı Muhlis Turan'ın yansıra, ASKON Başkanı Aydın Altaç ve bazı STK temsilcilerinin yanısıra, dernek üyeleri katıldı.

KONGRE'DE ALTINDAĞ SEÇİLDİ

Devan Başkanı Emrah Ceylan'ın sunum ve bilgilendirmesinin ardından, kapsamlı konuşmalar yapıldı. Yeni Vizyon 2071 Gençlik Derneğinin Genel Başkanı Hikmet Şahin, faaliyetleri ve Türkiye'nin siyasi sürecini değerlendiren konuşmasının ardından, seçime gidildi. Tek listeyle gidilen kongrede Hakan Altındağ ve Yönetim Kurulu üyeleri bir kez daha güven tazeleyerek, yeniden Derneği Diyarbakır il Yönetimine seçildi.

SOSYAL PROJELER

Sosyal projeleri hayata geçiren ve bir çok kültürel aktivitenin de altına imzasını atan Altındağ, Dernek olarak Diyarbakır'da gençlere yönelik yapmış oldukları faaliyetleri slayt gösterisiyle davetlilere sundu. Altındağ, "Sur'daki çocuklarımızı tiyatroyla buluşturma, yine Sur'da yaşayan çocuklarımızı 'taş atma gol at' sloganıyla Sur'daki çocuklarımızı polis evinde polis abileriyle bir araya getirdik. Sur'daki çocuklarımıza yönelik sinema çalışmaları,  bu çalışmalar geçen yıl Sur'da yapılan silahlı çatışma ortamında yaparak, buüyük bir diyanışma örneği sergilemiştik. Çocuklarımızın psikolojisini düzeltme amacıyla yapılan bir çalışmaydı" dedi.

REFERANDUM'DA EVET

Altındağ, 16 Nisan'da yapılacak olan referandum oylamasıyla ilgili olarak da oy rengini açıklayarak, Devletin ve Milletin refahı için "EVET" diyecektlerini söyledi.

Kaynak: Diyarbakır Söz