Yetimler sevindi!

Yetim, Öksüz ve Mağdurlarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Yetim-Der), Diyarbakır'da terör mağduru ile Suriyeli 450 yetim çocuğa ayakkabı yardımı yaptı.

Haberler 02.12.2016 - 09:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yetim-Der Yardm Komisyonu Bakan Vedat Bilge, merkez Kayapnar ilçesinde bir maazada çocuklara yaplan yardm sonrasnda yapt açklamada, havalarn souk olmas nedeniyle çocuklar üümemesi için hayrsever vatandalardan yardmlar topladklarn, bu sayede 450 yetim çocua ayakkab yardm yaptklarn söyledi.

KI YARDIMI

Havalarn souk ve yal olmasndan dolay, çocuklarn okula giderken ayaklarn üütüp hasta olmamalar amacyla böyle bir kampanya balattklarn kaydeden Bilge, yetim çocuklarn çounun okula gittiini, dernek olarak ihtiyaçlarn karlamaya çaltklarn bildirdi.

Her ay düzenli ekilde çocuklara yardm ettiklerini dile getiren Bilge, Bundan önce onlarn elbise ihtiyacn karladk. Terör maduru ile Suriyeli yetimlere yönelik yardmlarmz sürecek. Kendi imkanlarmz ölçüsünde yapabildiklerimizi yapyoruz. Ama yetmiyor. Ulamamz ve yardm etmemiz gereken çok yetim var. Hayrsever vatandalar imkan ölçüsünde az bile olsa yardm etsin. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git