Yetimler Yararına Kermes!

Diyarbakır merkez Sur ilçesinde tarihi Ulu Cami önünde İHH (İnsani Yardım Derneği) Diyarbakır Şubesi tarafından, yetimler yararına kermes düzenlendi.

Haberler 08.10.2017 - 11:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Düzenlenen kermes hakknda bilgi veren HH Diyarbakr ubesi Kermes Sorumlusu Ayetullah Tekin, düzenledikleri kermesten gelecek geliri yetimler yararna kullanarak, yetimleri sevindirmek amac ile böyle bir kermes düzenlediklerini belirtti.

YETMLER YARARINA

Tekin, Diyarbakr ve ilçeleri ile beraber bizim kendi sitemize kaytl 700e akn yetim saymz var. Bunlar zaten daha önce belirlenmi yetimlerdir. Kermesten gelecek geliri bu yetimlerin eitiminde kullanacaz. Kermesimiz sadece bir günlüktür ve elhamdülillah gördüünüz gibi bir ilgi de vardr, ilgilerinden dolay herkese teekkür ediyoruz. Vatandalarn kesinlikle bu tür organizasyonlara destek vermelerini tavsiye ediyoruz ve sürekli gündemlerinde tutmalarn tavsiye ediyoruz. Peygamber Efendimiz de bir yetimdi ve bu yetimlerimizde ayn ekildedir. Onlara sahip çkmamz gerektiini, bakalarna kaptrmamamz gerektiini belirtiyorum. dedi.

SLAM STKLARIN DESTE

Baz güçlerin ve örgütlerin yetim çocuklar kendi kötü emellerine alet etmelerine kar uyar ve tavsiyelerde bulunan Tekin, Özelde Diyarbakrda genelde Türkiye ve dünyada, slami STKlar bu tür çocuklara sahip çkarsa, bu çocuklar bakasnn kötü emellerine alet olmayacak. Dolaysyla bizim bu konuda çok daha fazla bir gayret içerisine girmemiz gerekiyor. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git