Yoksul ailelere kıyafet yardımı!

Bağlar Belediyesi,belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla yoksul ve dar gelirli ailelere giyim yardımında bulunmaya devam ediyor.

Haberler 31.07.2019 - 10:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Durdane Beyolu ve AK Parti Milletvekili Ebubekir Baln ei Nesrin Bal, bayram öncesinde muhtaç ailelerin çocuklarn kendi elleriyle giydirdi.

Kurban Bayram Öncesinde Yüzler Güldü

Balar Belediyesi, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gün I Sosyal Yardmlama Ve Dayanma Maazas araclyla yoksul ve dar gelirli ailelere giyim yardmnda bulunarak çocuklarn ve muhtaç vatandalarn yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yaklaan Kurban Bayram öncesinde büyük bir hareketliin hakim olduu maazada bu defa Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun ei Durdane Beyolu ve AK Parti Milletvekili Ebubekir Baln ei Nesrin Bal, bayram öncesinde muhtaç ailelerin çocuklarn kendi elleriyle giydirerek çocuklar sevindirdi.

Yl boyunca toplam 1100 kiiye kyafet ve giyim yardm yaplaca açklanrken,muhtaç vatandalar yaplan giyim ve kyafet yardmlarndan dolay Balar Belediyesi yönetimine teekkür etti.

Sosyal Belediyecilik Örnei

Beyolunun ei Durdane Beyolu, Belediyemiz sosyal belediyeciliin en güzel örneklerini ortaya koyuyor. htiyaç sahibi vatandalarmza düzenli olarak bu yardmlar yaplyor. Bayram öncesinde çocuklarn mutlu olduunu görmek bizi de mutlu etti dedi.

AK Parti Diyarbakr Milletvekili Ebubekir Baln ei Nesrin Bal ise bayram öncesinde yoksul ve muhtaç vatandalarn mutlu olmas adna bu faaliyete katldklarn dile getirerek,nallah bu yardmlar devam eder. Halkmzn buna ihtiyac var ifadelerine yer verdi.

Ana Sayfaya Git