Yoksul ailelere kıyafet yardımı!

Bağlar Belediyesi,belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla yoksul ve dar gelirli ailelere giyim yardımında bulunmaya devam ediyor.

Yoksul ailelere kıyafet yardımı!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Durdane Beyoğlu ve AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal’ın eşi Nesrin Bal, bayram öncesinde muhtaç ailelerin çocuklarını kendi elleriyle giydirdi.

Kurban Bayramı Öncesinde Yüzler Güldü

Bağlar Belediyesi, belediye bünyesinde faaliyet gösteren Gün Işığı Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Mağazası aracılığıyla yoksul ve dar gelirli ailelere giyim yardımında bulunarak çocukların ve muhtaç vatandaşların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde büyük bir hareketliğin hakim olduğu mağazada bu defa Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Durdane Beyoğlu ve AK Parti Milletvekili Ebubekir Bal’ın eşi Nesrin Bal, bayram öncesinde muhtaç ailelerin çocuklarını kendi elleriyle giydirerek çocukları sevindirdi.

Yıl boyunca toplam 1100 kişiye kıyafet ve giyim yardımı yapılacağı açıklanırken,muhtaç vatandaşlar yapılan giyim ve kıyafet yardımlarından dolayı Bağlar Belediyesi yönetimine teşekkür etti.

“Sosyal Belediyecilik Örneği”

Beyoğlu’nun eşi Durdane Beyoğlu, ”Belediyemiz sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyuyor. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza düzenli olarak bu yardımlar yapılıyor. Bayram öncesinde çocukların mutlu olduğunu görmek bizi de mutlu etti” dedi.

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Ebubekir Bal’ın eşi Nesrin Bal ise bayram öncesinde yoksul ve muhtaç vatandaşların mutlu olması adına bu faaliyete katıldıklarını dile getirerek,”İnşallah bu yardımlar devam eder. Halkımızın buna ihtiyacı” var” ifadelerine yer verdi.

Kaynak: Diyarbakır Söz