Yusuf'un acı olayı

Diyarbakır'ın Silvan ilçesinde kaybolduktan 12 gün sonra su kanalında cesedi bulunan 15 yaşındaki Yusuf Yılmaz’ın bedeninin kurtlandığı öğrenildi. Aile Yusuf’u giysi ve ayakkabılarından teşhis etti.

Haberler 14.07.2018 - 11:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Silvan ilçesine bal çatakköprü Mahallesinde 1 Temmuz sabahnda hayvan otlatmak için evden çkan 15 yandaki Yusuf Ylmazdan 12 gün haber alnamam, yaplan tüm arama çalmalarna ramen Yusuftan bir ize rastlanmamt. Yeerdi köyünde akntya kaplp kaybolan Selman ve Frat Kzlçiçeki arama çalmalar srasnda 12 gün boyunca ulalamayan Yusuf Ylmazn cansz bedenine köyün yaklak 30 kilometre uzanda bulunan sulama kanalnda ulalmt.

Cesedin günete kalan taraf kurtlanm

Genç Yusuf, yaplan otopsisinin ardndan ailesine teslim edilerek dün Batmann Beiri ilçesine bal kiköprü Mahallesinde defnedildi. Yusufun otopsi raporunda üzerinde elbise ve ayakkablarnn bulunduu, vücudunda ise darp, cebir ve tecavüz izine rastlanmad örenildi. Raporda vücutta kurtlanmalarn olduu belirtilirken, aile Yusufun yüzünün tannamaz hale gelmesi nedeniyle Yusufu giysi ve ayakkablarndan tehis etti. Cesetten alnan parçalarn Yusufun kesin ölüm nedeni ve DNA testi nedeniyle Adli Tp Kurumuna gönderildii kaydedildi.

Ana Sayfaya Git