Zerzevan’ı resmettiler

Çoğunluğu çocuk olan 400 kişi ile birlikte Roma İmparatorluğu'nun sınır garnizonu olan Zerzevan Kalesi’ne ziyaret gerçekleştirirken, müzik eşliğinde Zerzevan Kalesi'ni resmettiler.

Haberler 25.06.2019 - 10:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler l Müdürlüü, çounluu çocuk olan 400 kii ile birlikte Roma mparatorluunun snr garnizonu olan Zerzevan Kalesine ziyaret gerçekletirdi. çocuklar burada müzik eliinde Zerzevan Kalesini resmetti.

ZERZEVANI RESMETTLER

Devlet korumasndaki çocuklarn çevreye yönelik duyarlln arttrmaya katk salamak, birbirleriyle olan iletiimini daha güçlü hale getirmek amacyla Diyarbakr Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler l Müdürlüünün çocuk evlerinde uygulamaya koyduu farkndalk saati uygulamas içerisinde yer alan Yakn çevremizi tanyalm konusu kapsamnda çocuklara yönelik Kültürel mirasmza sahip çkyoruz ve Zerzevan resmediyoruz temasyla gezi program düzenlendi.

KÜLTÜREL ETKNLKLER

Gezi ile ilgili açklamalarda bulunan Diyarbakr Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler l Müdürü Halit Açar, kültürel deerlere sahip çkmann önemine vurgu yaparak, çocuklarn tarih, kültür ve çevre bilincini artrmak ve kültürel miras tantmak amacyla böyle bir gezi gerçekletirdiklerini söyledi. Gezi programnda çocuklar piknik yapp müzik iliinde kaleyi resmetti. çocuklar gezi sonunda çöp ve atklar toplayarak alandan ayrld.

Ana Sayfaya Git