Internetten en çok indirilen dizi: Game of Thrones

Internet altyapılarının iyileştirilmesi ve internet hızlarındaki artış kullanıcıları televizyondan çok internette vakit geçirmeye itiyor. Bunun örneklerinden biri de meşhur Game of Thrones dizisi...

Haberler 29.12.2014 - 11:52 Son Güncelleme : 29.12.2014 - 11:52

İnternet üzerinden dizi izlemek artık günümüzde çok daha popüler oldu. Ancak maalesef bunların büyük bölümü bu işi yasa dışı kanallar üzerinden yapıyorlar. Ve görünen o ki sayıları hiçte azımsanamayacak kadar çok olan bu kitlenin popüler dizisi üç yıldır değişmemiş.

Korsan izlenen dizilerin popülerliğini ölçen TorrentFreak adlı web sitesinin kamuoyu ile paylaştığı verilere göre Game of Thrones, üç yıldır en çok indirilen TV dizisi olarak dikkat çekti. Game of Thrones, BitTorrent üzerinden tam 8 milyon 100 bin indirilme sayısına ulaştı.

Günümüzde dizileri TV başında izleyenler kadar rakamlarında ispatladığı gibi ciddi bir kitlede Torrent üzerinden indirerek izliyor. Bu rakamların içerisine taşınabilir cihazlarla ve internet üzerinden yayın yapan siteleri de katarsak ortada ciddi bir korsan yayılım söz konusu.

Kaynak: shiftdelete.net

Ana Sayfaya Git