Vizyonda Bu Hafta

Türkiye'de sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak üzere 9 film vizyona girecek.

Vizyonda Bu Hafta

Vizyonda bu hafta neler var? Türkiye'de sinema salonlarında bu hafta 3'ü yerli olmak üzere 9 film vizyona girecek. Yağışlı bhar aylarında yapılabilecek en güzel şeyler arasında elbette sinema var. Ppeki bu hafta hangi filmler vizyonda olacak. 

Vizyonda Bu Hafta Neler Var?

Dublör

Sinemada bu hafta, aksiyon sahneleriyle öne çıkan, Emily Blunt ve Ryan Gosling'in başrollerinde olduğu "Dublör" filmi sinemaseverlerle buluşacak. "John Wick", "Bullet Train" ve "Deadpool 2" filmlerine imzasını atan David Leitch'in yeni filmi, yeniden dublörlüğe geri dönen ve bir yandan kayıp yıldızı arayan Colt Seavers'ın hikayesini konu alıyor. Filmde, Ryan Gosling ve Emily Blunt'a Stephanie Hsu, Hannah Waddingham, Teresa Palmer ve Aaron Taylor-Johnson eşlik ediyor.

Boy Kills World

Haftanın bir diğer yeni aksiyon filmi ise "Boy Kills World". Canlı bir hayal gücü olan sağır ve dilsiz bir çocuğun hikayesini sinemaya taşıyor. Yönetmen koltuğunda Moritz Mohr’un oturduğu filmde, Famke Janssen, Bill Skarsgard ve Jessica Rothe'nin rol alıyor. Almanya, ABD ve Güney Afrika ortak yapımı film izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.

Siyah Çay

"Siyah Çay" filmi, düğününde "hayır" dedikten sonra Fildişi Sahili'nden ayrılıp Çin'in Guangzhou şehrinde yeni bir yaşama başlayan genç bir kadının hikayesini konu alıyor. Nina Melo, Wu Ke-Xi ve Han Chang’ın rol aldığı Fransa-Lüksemburg ve Tayvan ortak yapımındaki filmin yönetmenliğini Abderrahmane Sissako yaptı.

Rekabet

Luca Guadagnino yönetmenliğinde vizyona giren "Rekabet" filmi, çok sevdiği tenisi bırakmak zorunda kaldıktan sonra koçluk kariyerine başlayan ve bu süreçte de kendisini aşk üçgeninin içinde bulan genç bir kadının hikayesini anlatıyor.
Bir Altın Küre ve İki Emmy Ödülü sahibi Zendaya'nın başrolünde yer aldığı filmde genç oyuncuya Mike Faist ve Josh O'Connor eşlik ediyor.

Cadı
Hüseyin Rahmi Gürpınar'ın aynı adlı romanından sinemaya uyarlanan "Cadı" filmi, Osmanlı İmparatorluğu'nun çöküş dönemlerinde, dul ve genç bir kadının zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki cadı rivayetlerinin arkasındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları anlatıyor.
Yönetmenliğini Erman Bostan'ın üstlendiği yapımda Nur Sürer, Furkan Andıç, Çağdaş Onur Öztürk, Süreyya Kilimci, Buse Meral, Elif Ürse, Hüseyin Soysalan ve Manolya Maya rol alıyor.

Haftanın gerilim ve korku filmleri

Yönetmenliğini Michael Mohan'ın üstlendiği, İtalya ve ABD ortak yapımı olan "Arınma", İtalya'da bulunan göz alıcı bir manastırdan davet alan ve burada çok sıcak karşılanan Amerikalı bir rahibenin, çok geçmeden bu kusursuz manastırın birtakım korkutucu ve karanlık sırlar barındırdığını anlamasından sonra yaşadıklarını anlatıyor.

Şiar Zaim'in filmi olan "Katala - Oyun Gecesi", üniversitenin yarışmalara hazırlanan amigo takımı üyesi olan dört popüler genç kızın, hafta sonu tatilini geçirmek için gittikleri göl evinde kendilerine musallat olan seri katile karşı verdikleri mücadeleyi konu alıyor. Battal Karslıoğlu'nun çekime aldığı "Zah-Har - Cin Ahalisi" filmi, kendi halinde olan bir gencin yaşadığı gerçek dışı olaylar ve gördüğü kabus etrafında dönüyor.

Vizyonda bu haftanın tek animasyon filmi olan, Gonzalo Gutierrez'in yönetmenliğini üstlendiği "Küçük Don Kişot'un Maceraları". Alfonso Kişot'un arkadaşları, Victoria'yı ve Pancho’yu da yanına alarak memleketi La Mancha'yı, kötü üçüzlerden kurtarmak için verdiği mücadeleleri konu alıyor. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Çok Okunan Haberler