15 gözaltı

Diyarbakır'da 1 kişinin öldüğü, adliye çıkışı silahlı kavgaya 15 gözaltı.

Haberler 16.12.2021 - 10:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Diyarbakrda, husumet nedeniyle mahkemelik olan akraba iki aile arasnda duruma sonras çkan, 1 kiinin yaamn yitirdii, silahl ve sopal kavgayla ilgili gözalt says 15e yükseldi.

Olay, dün saat 13.00 sralarnda, Yeniehir ilçesi Elaz Bulvarndaki adliye karsnda meydana geldi. Aralarndaki husumet nedeniyle mahkemelik olan akraba Güler ve Polat aileleri, adliye çk bulutuklar çay evinde tartmaya balad.

ADLYE çIKII KAVGA

Ksa sürede büyüyen tartma, sopal ve silahl kavgaya dönütü. Kavgada Nedim ve Edip Güler ile Süleyman Polat yaraland. hbarla olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Salk görevlilerince yaplan kontrolde, Altan Gülerin ise hayatn kaybettii belirlendi. Yarallar da ilk müdahalenin ardndan ambulansla kentteki hastanelere kaldrlp, tedaviye alnd. 1i ar olmak üzere 3 yaralnn hastanede tedavisi sürüyor.

15 K GÖZALTINDA

Olayn ardndan çalma balatan polis ekipleri, bölgedeki kamera kaytlarn incelemeye ald. Görgü tanklarnn da ifadesine bavuran ekipler, dün 4 kiiyi gözaltna ald. Bugün ise adreslerine yaplan basknda, kavgayla ilgili 11 kii daha yakaland. Gözalt says, 15e yükselirken, üphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.

Ana Sayfaya Git