Görüş Bildir

15 gözaltı

Diyarbakır'da 1 kişinin öldüğü, adliye çıkışı silahlı kavgaya 15 gözaltı.

15 gözaltı

DİYARBAKIR-Diyarbakır'da, husumet nedeniyle mahkemelik olan akraba iki aile arasında duruşma sonrası çıkan, 1 kişinin yaşamını yitirdiği, silahlı ve sopalı kavgayla ilgili gözaltı sayısı 15'e yükseldi.

Olay, dün saat 13.00 sıralarında, Yenişehir ilçesi Elazığ Bulvarı'ndaki adliye karşısında meydana geldi. Aralarındaki husumet nedeniyle mahkemelik olan akraba Güler ve Polat aileleri, adliye çıkışı buluştukları çay evinde tartışmaya başladı.

ADLİYE ÇIKIŞI KAVGA                       

Kısa sürede büyüyen tartışma, sopalı ve silahlı kavgaya dönüştü. Kavgada Nedim ve Edip Güler ile Süleyman Polat yaralandı. İhbarla olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık görevlilerince yapılan kontrolde, Altan Güler'in ise hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralılar da ilk müdahalenin ardından ambulansla kentteki hastanelere kaldırılıp, tedaviye alındı. 1’i ağır olmak üzere 3 yaralının hastanede tedavisi sürüyor.

15 KİŞİ GÖZALTINDA

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, bölgedeki kamera kayıtlarını incelemeye aldı. Görgü tanıklarının da ifadesine başvuran ekipler, dün 4 kişiyi gözaltına aldı. Bugün ise adreslerine yapılan baskında, kavgayla ilgili 11 kişi daha yakalandı. Gözaltı sayısı, 15'e yükselirken, şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor. 

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi