3 günlük düğün salonu kapatma protestosu

Diyarbakır'da bulunan düğün salonu sahipleri, açık alanlarda korsan organizasyonlar yapan ruhsatsız işletmelere dikkat çekmek amacıyla 3 günlük salon kapatma kararı aldı.

Haberler 14.08.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrdaki Düün Salonlar letmecileri, açk alanlarda korsan organizasyonlar yapan ruhsatsz iletmelere ilikin açklama yapt. Düün salonlar sahipleri adna bir düün salonunda açklama yapan Murat Kaçar, 4 aydan fazla bir süre kapal olan düün salonlarnn 45 gündür açldn hatrlatarak, açldklar günden bu yana korsan düünlerden kaynakl oluan sorunlarla uratklarn söyledi.

Korsan düün salonlarndaki görüntülerin sanki kendi düün salonlarnda olutuu gibi bir algnn yaratldn kaydeden Kaçar, gerekli önlemleri almalarna ramen bu düün salonlarnda oluan kalabaln virüsün artmasna neden olduunu belirtti. Bugün itibariyle düün salonu sahipleri olarak 3 günlük bir salon kapatma karar aldklarn dile getiren Kaçar, Sosyal mesafe, maske ve hijyene evet, korsan düünlere hayr sloganyla korsan düün salonlarn protesto ediyoruz. Korsan iletmelere dur denilmesi gerekiyor. Diyarbakr Valisi ile yaptmz randevu bavurusuna uana kadar bir dönü olmad. Restorant, kafe ve otoparklar düün salonuna dönütürülmü durumda. Bunlar vaka saysnn artmasna neden oluyor dedi.

Ana Sayfaya Git