Görüş Bildir

3 günlük düğün salonu kapatma protestosu

Diyarbakır'da bulunan düğün salonu sahipleri, açık alanlarda korsan organizasyonlar yapan ruhsatsız işletmelere dikkat çekmek amacıyla 3 günlük salon kapatma kararı aldı.

3 günlük düğün salonu kapatma protestosu

Diyarbakır’daki Düğün Salonları İşletmecileri, açık alanlarda korsan organizasyonlar yapan ruhsatsız işletmelere ilişkin açıklama yaptı. Düğün salonları sahipleri adına bir düğün salonunda açıklama yapan Murat Kaçar, 4 aydan fazla bir süre kapalı olan düğün salonlarının 45 gündür açıldığını hatırlatarak, açıldıkları günden bu yana korsan düğünlerden kaynaklı oluşan sorunlarla uğraştıklarını söyledi.

Korsan düğün salonlarındaki görüntülerin sanki kendi düğün salonlarında oluştuğu gibi bir algının yaratıldığını kaydeden Kaçar, gerekli önlemleri almalarına rağmen bu düğün salonlarında oluşan kalabalığın virüsün artmasına neden olduğunu belirtti. Bugün itibariyle düğün salonu sahipleri olarak 3 günlük bir salon kapatma kararı aldıklarını dile getiren Kaçar, “Sosyal mesafe, maske ve hijyene evet, korsan düğünlere hayır’ sloganıyla korsan düğün salonlarını protesto ediyoruz. Korsan işletmelere 'dur' denilmesi gerekiyor. Diyarbakır Valisi ile yaptığımız randevu başvurusuna şuana kadar bir dönüş olmadı. Restorant, kafe ve otoparklar düğün salonuna dönüştürülmüş durumda. Bunlar vaka sayısının artmasına neden oluyor” dedi.

Kaynak: Diyarbakır Söz

Etiketler:

Editor Hakkında

Haber Merkezi