Ateş'in sır intiharı

YKS'nın ikinci oturumu olan AYT sınavına girdikten sonra eve dönen 17 yaşındaki Ömer Ateş, sır dolu bir şekilde ihtihar etti.

Haberler 30.06.2020 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kulp ilçesinde Yükseköretim Kurumlar Snavnn (YKS) ikinci oturumu olan Alan Yeterlilik Testi (AYT) snavna katldktan sonra evine dönen 17 yandaki Ömer Ate, girdii bunalm sonucu tabancayla kendisini vurarak yaamna son verdi.

SINAVA SONRASI NTHAR

Olay önceki gün, Kulp ilçesinde meydana geldi. lçede yaayan Ömer Ate, YKSnin ikinci oturumu olan AYTye katldktan sonra evine döndü. Mahallede arkadalaryla karlaan, Ömer Ate, yorgun olduunu ve eve gideceini söyledi. Odasna geçen genç, kime ait olduu örenilemeyen ve evde bulunan tabancayla kendisini vurdu.

ÖMER YAAMINI YTRD

Silah sesleri üzerine çevredekilerin ihbaryla olay yerine polis ve salk görevlileri sevk edildi. Polis ekipleri, evde Ömer Atein cansz bedeniyle karlat. 17 yandaki Atein cansz bedeni otopsi için hastane morguna kaldrld. Otopsi sonrasnda Atein cenazesi dün sabah saatlerinde topraa verildi.

NTHAR NEDEN SINAV MI?

Polis kapsaml olarak intiharla ilgili soruturma yürütürken, Atein snava geç kalp alnmad için bulanma girerek intihar ettii iddia edildi. ddia teyid edilmezken, aile büyüklerinin ifadesinin alnd örenildi.

Ana Sayfaya Git