Bağlar'a tam kapanma temizliği

Diyarbakır'ın Bağlar Belediyesi tam kapanma sürecinde temizlik hizmetleri için tedbir aldı.

Haberler 29.04.2021 - 10:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ahmet DEMR

DYARBAKIR-Diyarbakrn, 400 bin nüfusu ile 36 ilden büyük ilçesi Balarda temizlik ekipleri Tam Kapanma döneminde sahada olarak cadde ve sokaklar ile yaam alanlarn hijyen koullarna uygun hale getirmek için çalacak.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, pandemi sürecinde artan vaka saysnn düürülmesi amacyla hükümet tarafndan uygulamaya konulan Tam Kapanma döneminde öne çkan temizlik ihtiyacn karlamak üzere önemli kararlar ald. Buna göre 400 personel ve 90 araçtan oluan Temizlik leri Müdürlüü ekipleri halkn sal ve huzuru için görev yapacak. Halkn evlere kapanaca dönemde bu hizmetler aksatlmadan yerine getirilecek.

Cadde Ve Sokaklar Düzenli Olarak Ykanacak

Cadde ve sokaklarn ykanmas için 20 personel ve sulama yapan 4 araçtan oluan ekipler oluturulurken, bu ekipler ilçedeki tüm cadde ve sokaklar gün boyu düzenli olarak ilaç takviyeli sulama ilemleriyle temizleyerek hijyen hale getirecek.

Pandemi nedeniyle önemi artan salk koullar için ilçe genelindeki yerleim yerlerinde bulunan çöp konteynerlerinin bakm ve onarm yaplarak ayrca boyamalar tamamlanarak vatandalarn hizmetine sunuldu.

Tam Kapanma döneminde vatandalardan temizlik konusunda gelecek ihbar ve taleplere annda müdahale edilmesi için de ekipler oluturuldu.

Tek Bir Vatandamzn Dahi Huzursuz Olmasn stemiyoruz

Vatandalarn huzuru ve sal için alnan kararlar deerlendiren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, bu ilemleri genel hatlar itibaryla tüm dönemlerde uyguladklarn ancak pandemi süreci ve buna bal olarak Tam Kapanma döneminde çok daha hassas tutum sergilediklerini söyledi. Beyolu,En çok önem verdiimiz hizmetlerin banda temizlik geliyor. Göreve geldiimizden beri bu konuda aldmz tedbirler var. Araç filomuzu önceki dönemlerin çok üstüne çkardk. Ekiplerimiz düzenli olarak sahada çalyor. 17 günlük tam kapanma döneminde daha fazla çalacaz, tek bir vatandamzn dahi rahatszlk duymamas için sahada daha fazla yer alarak sorumluluumuzu yerine getireceiz. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git