Boykota vatandaştan destek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ABD’nin elektronik ürünlerine boykotu uygulama yönündeki dünkü açıklamalarına Diyarbakır’daki vatandaşlardan destek geldi.

Haberler 15.08.2018 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bir süreden bu yana Amerika merkezli finansal saldr sonras döviz kurundaki yükseliin yanklar sürerken, ABDnin Türkiye ile ilgili hasmane tutumuna karlk olarak Türkiyeden kar hamle geldi.

BOYKOTA DYARBAKIRDAN DESTEK

ABD Bakan Trumpn sosyal medya hesabndan duyurduu Türkiyeye satlan çelik ve alüminyumda gümrük vergisi iki katna çkarma karar sonras dün Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoandan Amerika meneli elektronik ürünlere boykot uygulanaca yönündeki açklamalar Diyarbakrda heyecan yaratt.

Cumhurbakan Erdoann bu açklamas sonras vatandalarn nabzn yoklayan Diyarbakr Söz Gazetesi ekibi, Diyarbakrllardan boykota destek yönündeki açklamalarn derledi.

te vatandalarn boykota ilikin görüleri;

AMERKAN MALLARINI ALMAYACAIM

Mehmet Bilen, Amerika Türkiyeye dümanca davranyor. Dost deil dümandr. Amerika ayn zamanda bütün dünyaya dümanlk yapyor. Hiçbir ekilde adaletini göstermiyor, adaletsiz bir devlet. Ben Amerikan ürünlerini boykot kararn destekliyorum. Bende Amerikan mallarn almayacam, o düüncedeyim. Herkes de Amerikan mallarn almasn lütfen.

BZ ÜRETELM VE ÜRETM EKONOMSNE GEçELM

Mehmet Mesih Ekinci, Biz bu boykotu uygulayalm da yerine ne koyacaz? O önemli. Tabi sonuçta biz devletimizle olmak zorundayz ülkemiz için. Bu hareket sayn cumhurbakanna ve hükümete ama Türkiyeyi ilgilendirdii için bizi de ilgilendiriyor. Bu konuda hükümete destek çkmak zorundayz. Biz niye d güçlere muhtacz ki? Biz üretelim ve üretim ekonomisine geçelim. Savala kavgaya i olmaz, her ey konuarak, uzlayla olur.

AMERKAN VE SRAL MALLARINA BOYKOT UYGULANMALI

Faysal Altn, Ben Amerikaya uygulanmas gereken bu boykot kararn geç alnm bir karar olarak görüyorum. Bence Amerika dahil srailin mallarna da boykot uygulamamz gerekir. Bu Dolarn yükselmesine onlar sebep oluyorsa ki öyledir. Bizde onlara karlk vermeliyiz ve bu ekilde onlarn mallarna yönelik boykot uygulamalyz. Ben boykot kararn destekliyorum. Ayn ekilde srailin bütün içecek markalarna ve deterjan markalarna da boykot uygulanmasn istiyoruz.

DOLARIM OLSA GDP BOZARDIM

Ahmet Düe, Ben kendim taksiciyim benim Dolarm yok. Dolar görüyorsunuz nereye kadar yükselecek ki bir süre sonra düecektir. Dolar ve altnn dümesini istiyoruz. Dolarm olsa gidip bozardm. u an Dolarn bozulmas gereken bir zamandr. Biz halk olarak devletimize gereken bütün yardm yapacaz. Amerikadan gelen elektronik mallara boykot uygulanmas kararna bende destek veriyorum.

Ana Sayfaya Git