Çocukların gönlüne taht kuran başkan

Hani Belediye Başkanlığına görevlendirilen Kaymakam Şaban Arda Yazıcı, ziyaret ettiği her yerde özellikle gençler ve çocukların yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

Haberler 30.09.2017 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR-Hani Belediye Bakan aban Arda Yazc, ilçe merkezinde yaplan çalmalar yerinde denetliyor, çalmalarn ne aamada olduu ile ilgili firma yetkililerinden ve belediye çalanlarndan da bilgi alyor. Bakan Yazc, ilçe merkezinde balatlan çalma alanlarn da sahipsiz brakmyor. Devletin kendisine verdii yetki ve hizmeti en iyi bir ekilde kullanma duyarll ve hassasiyetini ön planda tutup, mesai mefhumu gözetmeksizin ilçede fedakarca çalmalar yürüten Yazc, vatandalarla karlat her ortamda onlarla selamlap sohbet ederken, yanlarndaki çocuklarla da yakndan ilgileniyor. Vatandalarn youn ilgisi ile karlaan Bakan Yazc, vatandalarn ve esnafn taleplerini ve skntlarn dinleyerek, not aldryor. çocuklarn kendisine olan ilgisini karlksz brakmayan Yazc, gençler ve vatandalarla tek tek ilgilenerek istekleri üzerine fotoraf çektirmeyi de ihmal etmiyor. Bazen de annesinin yanndaki çocuu kucana alan Yazc çocuklarla güzel vakitler geçiriyor. Kucana ald çocukla yakndan ilgilenen Bakan Yazc, kendisini karlayan çocuklara da oyuncak vermeyi ihmal etmiyor.

çocuklara her zaman vakit ayrmak gerekir

Halkn içinde olmas nedeniyle çocuklarn da sevgisini kazanan Bakan aban Arda Yazc, çocuklara her zaman vakit ayrmak gerektiini söyledi. Yazc, Hizmetlerimizin temelinde geleceimiz olan çocuklarmz var. Özellikle gençlerimize ve çocuklarmza yönelik hizmetlerimiz sürüyor. Her gittiimiz yerde çocuklarmzn isteklerini de göz önüne aldk. Buna göre hizmetler üretmeye çaltk, çalyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git