Kayıp engelli aranıyor

Diyarbakır'da önceki akşam evden ayrılan epilepsi hastası olan engelli adam, sıra kadem bastı.

Haberler 27.09.2021 - 00:18 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda, önceki akam evden ayrlan ve bir daha haber alnamayan zihinsel engelli ve epilepsi hastas Ylmaz Emen (39) için arama çalmas balatld. Anne Sadiye Emen, Olum ilacn içmezse baylyor. Görenler, polise haber versin dedi.

Kayapnar ilçesi Gaziler semtinde ailesiyle yaayan zihinsel engelli ve epilepsi hastas Ylmaz Emen, dün akam saatlerinde evden çkt. Emenin dönmemesi üzerine ailesi, çevrede arad ancak hiçbir yerde bulamad. Konuamayan ve iletiim kuramamas nedeniyle ailesi tarafndan boynuna demir künye aslan Emen için polise kayp bavurusunda bulunuldu. Ekipler, Ylmaz Emen için arama çalmas balatt.

LACINI çMEZSE BAYILIR

Sadiye Emen, olunun engelli ve epilepsi hastas olduunu belirterek, Olum ilacn içmezse baylyor. Dün akam saatlerinden bu yana haber alamadk. Karakola gittik, polislere durumu bildirdik. Boynunda bir künye var. Mavi mont var üzerinde. Görenler veya duyanlar, polise haber versin. Allah rzas için dedi.

Mehmet Nuri Emen ise Daha önce çkyordu, tekrar evine geliyordu fakat dünden bu yana aryoruz ama bulamyoruz. nsanlk namna görenler bize bilgi versin. Sara hastasdr, derdini anlatamyor. laç kullanmazsa eer düüp baylyor diye konutu.

Ana Sayfaya Git