Sebze halinde covid denetimi

Bağlar ilçesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine ilişkin denetimler devam ediyor. Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu'nun talimatıyla zabıta ekibi, Diyarbakır Yeni Sebze ve Meyve Halindeki iş yerlerini denetledi. Ekipleri, esnaf ve vatandaşa sosyal mesafe, temizlik ve maske uyarısında bulundu.

Haberler 22.09.2020 - 00:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr yeni sebze ve meyve hali, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamnda tam teekküllü denetimden geçirildi.

Diyarbakrn Balar ilçesi snrlar içerisinde bulunan yeni sebze halinde pandemi denetimi hareketlilii yaand. AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla sabah saatlerinde harekete geçen zabta ekipleri, beraberlerindeki emniyet ve filyasyon ekipleriyle beraber sebze halinde denetim gerçekletirdi. Maske kullanmayan esnaf hakknda yasal ilem uygulanarak para cezalar kesildi, Temizlik, hijyen ve sosyal mesafe gibi can alc konularda ihmali bulunan i yerleri uyarlarak tutanak tutuldu.

UYGULAMA MEMNUNYETLE KARILANDI

Ekiplerin gerçekletirdii denetimler alverie gelen vatandalar ve hal esnaf tarafndan memnuniyetle karland. Dünyay kasp kavuran ve Türkiyede de etkili olan salgnn yaylmamas için yeni sebze hali gibi gda alanlarnn hijyen olmas ve kurallara uyulmas gerektiini belirten ekipler, esnaf ve vatandalardan kendi salklar için tedbirli davranmalarn istedi. Kimseye ceza yazmak niyetinde olmadklarn belirten ekipler, Herkes kurallara uyarsa bunlara gerek kalmaz. Salgn riskine kar caydrc olmak amacyla bu ilemleri yapyoruz. Kendimiz ve çevremizdeki insanlarn sal için son derece basit olan kurallara uyarak iimizi yapalm dedi.

Ana Sayfaya Git