Tarsim'de yolsuzluk!

Jandarma KOM birimlerince, TARSİM bünyesinde yolsuzluk yapıldığı iddiası üzerine haklarında gözaltı kararı çıkartılan 24 şüphelinin yakalanması için Batman merkezli 5 ilde eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Haberler 02.11.2017 - 08:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Operasyonda gözaltna alnanlar arasnda bulunan ekspertizlerin arsa sahiplerine haksz yere hasar ödemesi yaplmasyla TARSMi zarara urattklar tespit edildi

DYARBAKIR-Jandarma Kaçakçlk ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) birimlerince, Tarm Sigortalar Havuzu (TARSM) bünyesinde yolsuzluk yapld iddias üzerine haklarnda gözalt karar çkartlan 24 üphelinin yakalanmas için Batman merkezli 5 ilde e zamanl operasyon düzenlendi.

BÖLGE LLERNDE

Jandarma KOM birimleri, TARSM bünyesinde yolsuzluk yapld iddias üzerine balatlan soruturma kapsamnda, haklarnda gözalt karar verilen 24 üphelinin yakalanmas için harekete geçti. Batman merkezli operasyonun e zamanl olarak rnak, anlurfa, Diyarbakr ve Hakkaride de düzenlendii örenildi.

Haklarnda gözalt karar bulunan üpheliler arasnda bulunan ekspertizlerin düzenledikleri raporlarla arsa sahiplerine haksz yere hasar ödemesi yaplmasn saladklar ve bu yolla TARSMi zarara urattklar belirlendi.

TARSMi 6 milyon zarara uratmlar

Haklarnda gözalt karar bulunan üpheliler arasnda bulunan ekspertizlerin, düzenledikleri raporlarla arsa sahiplerine haksz yere hasar ödemesi yaplmasn saladklar ve bu yolla TARSMi 6 milyon lira zarara urattklar, kendileri ile anlamayan arsa sahiplerinin raporlarna ise olumsuz yant verdikleri ve çiftçilere hakszlk yaptklar belirlendi.

Ana Sayfaya Git