Temizlik atağı!

Bağlar Belediyesi Temizlik Müdürlüğü ekipleri, hafta sonunda ilçede temizlik ve dezenfekte seferberliğine çıktı.

Haberler 14.09.2020 - 00:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi Temizlik leri Müdürlüü ekipleri, hafta sonunda ilçede temizlik ve dezenfekte seferberliine çkt. Cadde ve sokaklar, antiseptik solüsyon ilac karmndan oluan tazyikli su ile ykanrken, kurum ve kurulular dezenfekte çalmalaryla steril hale getirildi.

TEMZLK SEFERBERL

Balar Belediyesi, yeni tip korona virüs tedbirleri kapsamnda ilçenin cadde ve sokaklar ile kurum ve kurululara ait binalar temizlik ve hijyen kskacna ald. çevre dostu araçlarn kullanld çalmalarda ekipler, ilçenin ilek noktalar olan Göçmenler, Fatih, Nüket Cokun ve Gürsel caddelerini antiseptik solüsyon ilaçlarnn karmndan oluan tazyikli suyla batan aa temizledi.

Gece saatlerinde gerçekleen çalmalarla, esnaflar ve vatandalar tarafndan youn olarak kullanlan bu alanlar steril hale getirildi. Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, kurum ve kurumlarn dezenfekte edilmesi için özel ekipler görevlendirdi. Aralarnda salk kurulular, eczaneler ve banka ATMlerinin de bulunduu bina ve yerlekeler tek tek mercek altna alnarak steril hale getirildi.

Ana Sayfaya Git